Keanu Reeves, John Wick 4'teki set kazalarını anlattı; "Gerçekten çok kötü bir olaydı"

Keanu Reeves, John Wick serisinin son filminin çekimlerinde bir dövüş sahnesinde, karşısındaki oyuncuya vurarak kafasını yardığını söyledi.

28 Mart 2023 09:53

18

Keanu Reeves, John Wick 4'teki set kazalarını anlattı; "Gerçekten çok kötü bir olaydı"

28

Oyuncu Keanu Reeves, başrolünde yer aldığı "John Wick" serisinin son filmi "John Wick: Chapter 4"ün çekimlerinde yaşanan kazalarla ilgili konuştu. Reeves, bir dövüş sahnesini çekerken, karşısındaki oyuncuya vurarak kafasını yardığını açıkladı.

38

Reeves, çekimlerde bir dublörün de hastanelik olduğunu söyledi.

48

Ntv'nin aktardığı habere göre, dublör kazasıyla ilgili olarak, "Gerçekten çok kötü bir olaydı" diyen Reeves, dublörün bir kovalamaca sahnesinde sürdüğü araçla kaza yaptığını ama gördüğü tedavinin ardından durumunun iyi olduğunu belirtti.

58

Çekimlerin zorlu geçtiğini söyleyen oyuncu, "Herkes çok yorgun ama bu, yorgunluğun en güzel hali. Sanki bir dağa tırmanmışsınız ve artık dinleniyorsunuz ya da bir oyunu bitirip kazanmışsınız gibi hissettiriyor" dedi.

68

Reeves, film setinde tüm güvenlik önlemlerinin alındığını ve çekim ekibinin her zaman birbirine göz kulak olduğunu da sözlerine ekledi.

78

Reddit'te düzenlenen Bana İstediğini Sor (Ask-Me-Anything / AMA) etkinliğine de katılan oyuncu, film setlerinden çaldığı şeyler hakkında konuşmuştu.

88

Reeves "Aslında çalmadım… John Wick'teki saat ve evlilik yüzüğünü, 47 Ronin'den bir kılıcı ve Wachowskilerin bana verdiği ilk kırmızı hapı aldım" demişti.