Kanser nedeniyle iki memesi alındı, estetik ameliyat geçirdi: Aynaya bakınca yıkıldım

18 Nisan 2024 23:07

19

Kanser nedeniyle iki memesi alındı, estetik ameliyat geçirdi: Aynaya bakınca yıkıldım

29

Olivia Munn, geçen yıl film çekimi nedeniyle Almanya’ya gitme planı yaptığı dönemde meme kanserine yakalandı ve iki memesi alındı. Estetik cerrahi sayesinde eski fiziksel görünümüne kavuşan Munn, kanser teşhisi ve tedavi sürecini People dergisine anlattı. Munn, tedavinin en zor kısmının iki memesinin de alındığı ameliyattan sonra bedeninin değişen halini aynada görmek olduğunu söyledi.

39

Bu konuda daha önce de konuşan Munn’un anlattıklarına göre kız kardeşiyle birlikte bir dizi test yaptırdıklarını ve sonuçların "temiz" çıktığını öğrendi. Fakat bunun ardından doktoru kanser riskini ölçmek için bir başka teste soktu yıldızı. Orada riskin yüksek oldUğu ortaya çıkınca da daha detaylı tetkikler yapıldı. İşte bunun sonucunda Olivia Munn'un iki memesinde de kötü huylu tümöre rastlandı. Hemen ardından da tedavi başladı.

49

Olivia Munn, geçen yıl 24 Mayıs'ta iki memesinin ve tümörlerin alındığı 10 saat süren bir ameliyat geçirdi. Ondan sonra da estetik cerrahi yardımıyla fiziksel görüntüsü tekrar eski haline geldi. Munn, o ameliyattan sonra yaşadıkları hakkında konuştu. Kendisini iki memesi alınmış bir halde aynada görmenin beklediğinden çok daha zor bir durum olduğunu anlattı.

59

Munn kendini aynada gördüğü ilk anı "Kendimi ayna karşısında ilk kez o halde gördüm ve şoke oldum. Her ne kadar doktorum böyle harika göründüğümü söylese de bu görüntü beni uyuşturdu. Bir şoktu. O anda aynaya baktığımı ve hiçbir şey hissetmediğimi hatırlıyorum. Sadece doktorun söylediklerini dinlediğimi hatırlıyorum. Eve gittiğim zaman soyundum ve yeniden aynaya baktım. İşte o anda tamamen yıkıldım" sözleriyle anlattı.

69

Hürriyet’te yer alan habere göre Olivia Munn, ameliyat ve kemoterapinin zorluklarına rağmen gördüğü tedavi sonucu sağlığına kavuştu. Munn, edavinin ardından estetik operasyon geçirdi. Munn, bir süre kanserin geri gelmesini önlemek amacıyla hormon tedavisi görecek.

79

Munn, bu yılın mart ayında nişanlısı John Mulaney ile birlikte katıldığı Oscar ödül töreninde hastalık öyküsünü anlattı. Olivia Munn, sosyal medya paylaşımında yaşadıklarını şöyle anlattı: "Geçen on ay içinde dört kez operasyon geçirmek zorunda kaldım. Günlerimin büyük bir bölümünü yatakta geçirdim. Sonra da kanserle ilgili hayal edebileceğimden bile çok fazla şey öğrendim." Olivia Munn, sürpriz bir şekilde bu süreçte sadece iki kez ağladığını söyledi. Bu durumu da "Sanırım ağlamak için zaman yokmuş gibi geldi bana. Odak noktam daraldı ve açık fikirli kalma yeteneğimi yitirmeme neden olacak duygularımdan arınmaya çalıştım."

89

Olivia Munn, açıklamasına göre nadir görülen ama çabuk ve hızlı gelişen Luminal B tipi meme kanserine yakalandığını açıkladı. Güzel oyuncu, paylaşımında bu hastalıkla günün birinde yüzleşecek olan her kadının kendisiyle aynı olanaklara sahip olmasını dilediğini de satırlarına ekledi. Munn, paylaşımını başta doktorlar ve arkadaşları olmak üzere tedavi süresince kendisine destek olan herkese teşekkür ederek bitirdi.

99

Olivia Munn, her dört operasyonunda da oğlu Malcolm'ın fotoğrafını yanından ayırmadığını belirtti. "Her operasyon öncesinde oğlumun çerçeveli bir fotoğrafını baş ucuma koydum. Böylece her seferinde uyanıp gözlerimi açtığımda gözlerimin göreceği ilk şey o oldu." İki yaşında Malcolm adında bir oğlu olan Olivia Munn ile John Mulaney, 2021 yılından bu yana birlikteler. Mulaney de sevgilisinin hastalık açıklamasından sonra Olivia Munn'un paylaşımına "Bu kadar iyi savaştığın ve bizim için orada olduğun için teşekkürler. Malc ve ben sana hayranız" diye yorum yazdı.