Justin Bieber'dan Nicki Minaj'a; yaptırdıklarına pişman oldukları dövmeleri, çeşitli yöntemlerle gizleyen 10 ünlü isim

Justin Bieber'dan Nicki Minaj'a, yaptırdıkları dövmelerden pişmanlık duyan ünlüleri araştırıldı ve derlendi. İşte o 10 ünlü isim:

04 Ağustos 2022 16:34

111

JUSTIN BIEBER’DAN NICKY MINAJ’A; YAPTIRDIKLARINA PİŞMAN OLDUKLARI DÖVMELERİ ÇEŞİTLİ YÖNTEMLERLE GİZLEYEN 10 ÜNLÜ İSİM

211

Melanie Griffith - Antonio Banderas ile 18 yıl evli kalan Melanie, koluna eşinin adını yazdırmıştı. Boşanmalarının ardından bir süre dövmeyi çeşitli yöntemlerle gizlemeye çalıştı. Ardından lazer tedavisiyle tamamen sildirdi. Kaynak: ListeList

311

Kelly Osbourne - Kelly’nin vücudunda birçok dövme bulunuyor. Kendisi bazı dövmelerinden pek de hoşlanmadığını belirtiyor. Örneğin kolundaki klavye dövmesini bir süre önce lazer tedavisiyle sildirdi.

411

Demi Lovato - Demi’nin sol kolunda yakın bir arkadaşının dudaklarının dövmesi bulunuyordu. Eğlence amaçlı yapılan bu dövmeyi kısa bir süre sonra gül desenleriyle kapattı.

511

Jessica Alba - Alba, henüz 17 yaşındayken boynuna çiçek dövmesi yaptırmıştı. İlerleyen yıllarda bu dövmeyi lazer tedavisiyle sildirmeye karar verdi. Tedavi tam anlamıyla işe yaramadı, zira dövmeden geriye kalan izleri belli oluyor.

611

Iggy Azalea - Azalea , bir süre boyunca ünlü rapçi A$AP Rocky ile birlikteydi. Erkek arkadaşının o yıllarda çıkardığı mixtape’in adını dövme yaptırmaya karar verdi. Ayrılıklarının ardından dövmeyi çeşitli şekillerde kapatmaya çalışsa da sonunda sildirdi.

711

Ariana Grande - Şarkıcının avucunda yer alan bu Japonca dövmeler, sosyal medyada çeşitli tartışmalara yol açtı. Zira yapılan harf hatalarından dolayı dövme “küçük barbekü ızgarası” anlamına geliyordu. Ariana dövmesini kapattırmaya çalışsa da, pek başarılı olamadı.

811

Kaley Cuoco - Ryan Sweeting ile evlenen oyuncu, düğün tarihlerini sırtına yazdırdı. Boşanmalarının ardından ise bu dövmeyi bir güve tasarımıyla kapatmaya karar verdi.

911

Justin Bieber - Bieber, eski sevgilisi Selena Gomez’in suratını koluna dövme yaptırmıştı. İlerleyen yıllarda çeşitli gölgelendirmelerle bunu saklamaya çalışsa da hâlâ Gomez’i andırdığını konuşuluyor.

1011

Nicki Minaj - Şarkıcı henüz 16 yaşındayken Çince karakterlerden oluşan bir dövme yaptırmış. İlerleyen yıllarda bu dövmeden pişmanlık olmuş ki, herkesin dövme yaptırmak için en az 21 yaşına denk beklemesi gerektiğine inandığı biliniyor.

1111

Mark Wahlberg - Wahlberg’in kollarında isminin baş harfleri ve Bob Marley portresi yer alıyordu. İlerleyen yıllarda bu dövmelerini sildirdi. Zira sette bu dövmeleri düzgün bir şekilde kapatabilmek için saatler harcamaları gerekiyormuş. Kaynak: ListeList