İstediği rolü kaçıran 9 ünlü

Müzik sektöründe başarılı olup aynı zamanda oyunculuk yapan birçok ünlü isim bulunuyor. Jennifer Lopez, Rihanna ve Harry Styles bu isimlerden birkaçı. Ancak Hollywood'daki diğer oyuncular gibi en yetenekli pop yıldızları bile istediği her rolü alamadı. İşte istedikleri rolü kaçıran ünlüler...

20 Nisan 2024 16:45

110

İstediği rolü kaçıran 9 ünlü

210

Şarkıcı Rihanna, Mad Max: Fury Road filminde rol almak için seçmelere katıldı. George Miller imzalı filmde rol alamayan şarkıcı, Oceans's 8, Home, Battleship gibi filmlerde yer aldı.

310

Şarkıcılık kariyeriyle tanınsa da Jennifer Lopez, aksiyondan komediye birçok filmde başrolü üstlendi. Ancak Lopez, Showgirls filminde rol almak istemişti. Şarkıcı "Hayatımın en kötü deneme çekimi olduğunu hatırlıyorum" dedi.

410

"Popun Kralı" Michael Jackson'ın X-Men filmlerindeki Profesör Charles Xavier'ı canlandırmak istediğini biliyor muydunuz? Ancak, karakterin daha yaşlı olması gerekiyordu. Jackson "Makyajla yapabiliriz" dese de rol Patrick Stewart'ın oldu.

510

Pop müziğin sevilen ismi Britney Spears birkaç filmde rol almayı başardı ancak Spears'ın asıl istediği rol The Notebook filmindeki Allie karakteriydi. Filmde, Ryan Gosling ile Rachel McAdams başrolleri paylaştı.

610

Rapçi Eminem de "The Monster" şarkısında düet yaptığı Rihanna gibi Mad Max: Fury Road filminde rol almak istemişti.

710

Joe Jonas, The Amazing Spider-Man filmine Peter Parker rolünü canlandırmak için seçmelere katılmıştı. Spider-Man rolü, Andrew Garfield'ın oldu.

810

Şarkıcı Lizzo, The Little Mermaid filminde Ursula karakterini canlandırmak istemişti ancak rolü Melissa McCarthy'ye kaptırdı.

910

Don't Worry Darling ve Dunkink gibi filmlerde rol alan Harry Styles, Elvis Presley'i canladırmak istemişti. Baz Luhrman imzalı Elvis filminde, efsane şarkıcıya Austin Butler hayat verdi.

1010

Şarkılarıyla rekor üstüne rekor kıran Taylor Swift, Les Miserables (Sefiller) filminde rol almak istemişti. Kaynak: Ntv