İrem Derici: Eski halim, şimdikinin halası gibi!

29 Ekim 2022 14:00

17

İrem Derici: Eski halim, şimdikinin halası gibi!

27

Şarkıcı İrem Derici, önceki gece Ankara'da bir mekanda sahneye çıktı. 35 yaşındaki Derici söylediği şarkıların yanı sıra yaptırdığı estetik müdahaleler sayesinde geçirdiği değişimi de ti'ye aldı.

37

Şarkıcı İrem Derici, önceki gece Ankara'da bir mekanda sahneye çıktı. 35 yaşındaki Derici söylediği şarkıların yanı sıra yaptırdığı estetik müdahaleler sayesinde geçirdiği değişimi de ti'ye alarak hayranlarını eğlendirdi. Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündemden düşmeyen şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz hafta Star TV ekranlarında yayınlanan 'Doğu Demirkol ile Alelade Show'a konuk oldu.

47

35 yaşındaki İrem Derici, sahneden; "8 Kasım'da 10'uncu yılımı kutluyorum" dedi. Yıllar içindeki değişimine vurgu yapan şarkıcı, "İlk çıktığım halim, şimdiki halimin halası gibi" dedi.

57

'O Ses Türkiye' yarışmasıyla adını Tüm Türkiye’ye duyuran Derici, bugünkü görüntüsüne kavuşmak için 3 burun, 1 göğüs ameliyatı geçirmişti. Yüzüne birçok kez botoks ve dolgu uygulatan şarkıcı, dişlerini de yaptırmıştı.

67

77