İrem Derici: Angelina Jolie'nin aldatıldığı, Rihanna’nın dövüldüğü dünyada bana ne yapmazlar!

İrem Derici, gazetecilerin "Aşk hayatınız nasıl?" sorusuna, "Angelina Jolie'nin aldatıldığı, Rihanna'nın dövüldüğü dünyada bana ne yapmazlar!" diye cevap verdi.

30 Eylül 2022 20:49

16

Ünlü şarkıcı İrem Derici, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi.

26

Basın mensuplarıyla sohbet eden İrem Derici, son dönemde iptal edilen konserler hakkında konuştu.

36

"Hepsinin bir sebebi vardır" diyen Derici, "Benim konserim de iptal oldu. Üzgünüm tabii ki ama Elazığ'da iptal olan konserim için başka sanatçılara da teklif gitmiş onlar da kabul etmemiş. Bu yüzden biraz da mutluyum. Dayanışma içindeyiz" ifadelerini kullandı.

46

İrem Derici, sözlerine, “Arkadaşlar bunları şimdi unutalım. Yarın benim yoğun bakımdan çıkışımın 5. yılı... Yani ben daha 5 yaşındayım” diye devam etti.

56

Ünlü şarkıcı, 2018 yılında 'Anoreksiya Nervoza'ya (yeme bozukluğu) yakalanmıştı. 40 kiloya düşen Derici, 30 gün yoğun bakımda kalmıştı. 

66

Kendisi gibi şarkıcı olan Cem Belevi ile kısa süreli aşk yaşayan İrem Derici, muhabirlerin "Aşk hayatınız nasıl?" sorusuna ise, "Angelina'nın (Jolie) aldatıldığı, Rihanna'nın dövüldüğü dünyada bana ne yapmazlar? Şaka bir yana bunlara hiç zamanım kalmıyor ki... Çok çalışıyorum. Zaten berbatım, bilen de bunu bilerek gelsin. İnşallah ilerleyen zamanda aşk da olur" yanıtını verdi. (Habertürk)