IMDb'ye göre en popüler 15 film

IMDb puanlarına göre en popüler 15 sıralandı. Sıralamaya göre en popüler film "Furiosa: Bir Mad Max Destanı" oldu. İşte listenin geri kalanı...

01 Haziran 2024 16:04

116

IMDb'ye göre en popüler 15 film

216

15. Beterböcek Beterböcek Üzerinden 20 yılı aşkın zaman geçtiği halde sinemanın kült yapımları arasındaki yerini koruyan Beterböcek filminin devam halkasının yönetmen koltuğunda bir kez daha Tim Burton oturuyor.

316

14. Madame Web (2024) Madame Web, hayatlarını tehdit eden bir tehlikeden kurtulmaya çalışan, ileride farklı süper kahramanlara evrilecek üç genç kadının hikayesini konu ediyor.

416

13. Sen İhtimali (2024) Sen İhtimali, 40 yaşındaki Sophie'nin yaşadıklarına odaklanılıyor. Boşanmış bir anne olan Sophie, eski kocasının onu daha genç bir kadın için terketmesini atlatmaya çalışıyordur. Eski koca, 15 yaşındaki kızlarıyla gideceği Coachella turunu da iptal eder. Sophie, kızını Coachella'ya kendisi götürme kararı alır. Orada dünyanın en popüler müzik gruplarından birinin 24 yaşındaki vokalisti ile tanışacaktır. İkili, yakınlaştıklarını anlayınca aralarında kasırga gibi etkileri olan bir ilişki başlar.

516

12. İç Savaş (2024) İç Savaş, Amerika Birleşik Devletleri'nin çöküşün eşiğinde olduğu ve yerleşik gazetecilerin hayatlarının en büyük hikayesini anlatmak için yarıştığı yakın bir gelecekte geçiyor. Federal hükûmete karşı ayaklanan eyaletler tarafından oluşturulan silahlı ittifak Batı Güçleri, başkente saldırmak üzeredir. Bu süreçte dünyanın dört bir yanında vahşeti görüntüleyen savaş fotoğrafçısı Lee, içlerinde akıl hocalığını üstlendiği Jessie adında hevesli genç bir fotoğrafçının da bulunduğu küçük bir gazeteci grubu ile birlikte başkanla son bir röportaj yapma umuduyla Beyaz Saray’a gider.

616

11. The Ministry of Ungentlemanly Warfare (2024) 1939 yılında İngiliz ordusu Almanya ordusu tarafından yenilgiye uğratılmaktadır. Bu durum üzerine Winston Churchill, centilmen savaş kurallarını bir kenara bırakarak bir karşı hamle yapmak ister. Amacı, bir asker topluluğunu düşman hattının arkasına gizlice sızdırmaktır. Askerler, hayati tehlikesi olan bu planı öldürülme ihtimallerini bilerek kabul eder. Sağlam bir birlik kurulmasıyla Naziler’e karşı önemli galibiyetler elde edilir.

716

10. Megalopolis (2024) Megalopolis, yıkıcı bir felaketin ardından New York'u bir ütopya olarak yeniden inşa etmek isteyen bir mimarın hikayesini konu ediyor. Ancak onun isteklerini gerçekleştirmesi, belediye başkanının planlarıyla çeliştiği için pek de kolay olmayacaktır.

816

9. Mad Max: Fury Road (2015) Mad Max: Fury Road'da, zorlu geçmişi Mad Max’i hayatta kalmak için en iyi yolun yalnız olmak gerektiğine inandırmıştır. Yine de bir şekilde kendini Furiosa adlı liderlerinin peşinde çorak topraklardaki savaş ortamından, sürekli kaçarak hayatta kalmaya çalışan bir grubun arasında bulur. Yaşadıkları ortamı zalimce yöneten Immortan Joe’dan kaçmaktadırlar ve Joe kendisinden çalınan ve yeri doldurulamayacak derecede önemli kaybının peşindedir. Post-apokaliptik türünün yaratıcısı ve efsanevi “Mad Max” filmlerinin ardındaki usta yönetmen George Miller'ın bir kez daha yönetmen koltuğunda oturduğu Mad Max: Fury Road geri dönüyor.

916

8. Atlas (2024) Yapay zekâya hiç güvenmeyen zeki bir terörle mücadele analisti (Jennifer Lopez) kaçak bir robotu yakalama görevinde iş sarpa sarınca umudunu yapay zekâya bağlamak zorunda kalır.

1016

7. Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki (2024) Ailesini yok eden komploculara karşı başlattığı intikam savaşında Chani ve Fremen'lerle birleşen Paul Atreides'in yolculuğu anlatan Dune: Part Two'da, Paul hayatının aşkıyla, bilinen evrenin kaderi arasında bir seçim yapma durumunda kalırken, yalnızca kendisinin öngörebileceği korkunç bir geleceği engellemeye çalışır.

1116

6. Horizon: An American Saga - Chapter 1 (2024) Horizon: An American Saga Chapter 1, İç Savaş'tan önce ve sonrasında 15 yıllık bir süreci kapsıyor. Batı'ya genişleme, doğal unsurlardan bu topraklarda yaşayan yerli halklarla etkileşimlere ve bu toprakları kolonileştirmeye çalışanların acımasız kararlılığına kadar birçok zorlukla doludur.

1216

5. Rekabet (2024) Rekabet, tenisi bırakmak zorunda kalınca koçluk kariyerine başlayan ve bu süreçte kendisini bir aşk üçgeninin içerisinde bulan Tashi’nin hikayesini konu ediyor. Tashi, kendi tenis kariyerinin sona ermesinin ardından kocası Art'ı ortalama bir tenis oyuncusundan, birbiri ardına turnuva kazanan ünlü bir profesyonele dönüştürür. Ancak hiçbir başarı gerçekten kalıcı değildir. Art'ın kariyeri bir darbe aldığında Tashi, onu nispeten daha düşük bir seviyede gerçekleşen ve birkaç zafer elde edebileceği ve dolayısıyla daha fazla özgüven kazanmasını sağlayacak "Challenger" turnuvasına sokar. Ama oradaki rakibi Patrick'tir. Bir zamanlar Art'ın en iyi arkadaşı olan Patrcik aynı zamanda Tashi'nin de eski sevgilisidir. Geçmişleri ve gelecekleri çarpışırken ve gerilim yükselirken Tashi için kazanmanın maliyeti ne olacaktır?

1316

4. Hayali Arkadaşlar (2024) Hayali Arkadaşlar, Insanların hayali arkadaşlarını ve bu super güçler neler yaptığını görebildiğini keşfeden bir kızın hikayesini konu ediyor. Genç bir kız olan Bea, bir gün herkesin hayali arkadaşlarını görebildiğini keşfeder. Bu süper gücü ile Bea, büyürken herkesin geride bıraktığı, unutulmuş hayali arkadaşlarıyla yeniden bir araya getirmek için büyülü bir maceraya atılır.

1416

3. Dublör (2024) Colt Seavers, sektördeki başarılı yıllarının anılarına umutsuzca tutunan, ancak artık iyice tükenen bir dublördür. Hem bedenen hem de zihnen yıpranan Colt, sağlığına odaklanmak için işi bırakır. Colt, kendisi için yeni bir hayat inşa etmeye çalışırken, eski sevgilisi Jody Moreno tarafından yönetilen yüksek bütçeli bir stüdyo filminin yıldızının kaybolmasıyla tekrar göreve çağrılır. Filmin yapımıcı Gale, Tom Ryder’ın kaybolmasını stüdyo ve medyadan gizlemek için uğraşırken Colt, eski sevgilisini geri kazanma umuduyla filmin aksiyon sahnelerini başarıyla gerçekleştirir. Ancak kayıp yıldız ile ilgili gizem artar ve çok geçmeden Colt kendisini karanlık bir suç komplosunun ortasında bulur.

1516

2. Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık (2024) Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık, maymunların hüküm sürdüğü insanların ise gölgede yaşadığı bir evrende geçiyor. Sezar’ın saltanatından birkaç nesil sonra, hakim tür maymunlar olurken insanlar gölgelerde yaşamaya itilir. Yeni acımasız bir maymun lideri, güçlü bir imparatorluk kurar. Bu sırada genç bir maymun, geçmiş hakkındaki bildiklerini sorgulayacağı macera dolu bir yolculuğa çıkar. Zorluklarla dolu bu yolculuk, onun hem maymunlar hem de insanların geleceğini tanımlayacak seçimler yapmasına neden olur.

1616

1. Furiosa: Bir Mad Max Destanı (2024) Furiosa: Bir Mad Max Destanı, yaşadıklarından sonra güçlü bir savaşçıya dönüşen Furiosa’nın hikayesini konu ediyor. Dünya çökerken Nice Annelerin Yeşil Diyarı'ndan kaçırılan genç Furiosa, Savaş Lordu Dementus liderliğindeki büyük bir Motorcu Sürüsü'nün eline düşer. Çorak Topraklar’da ilerleyen Furiosa, bu sırada Ölümsüz Joe'nun başkanlık ettiği Kale'ye rastlar. İki diktatör egemenlik için savaşırken, Furiosa hem eve dönmenin yolunu bulmak için gereken araçları bir araya getirmek hem de karşılaştığı birçok sınavdan sağ çıkmak için zorlu bir mücadeleye girişir.