Hıncal Uluç’un cenaze töreninden kareler

İstanbul'da tedavi gördüğü özel hastanede önceki gün 83 yaşında hayatını kaybeden gazeteci ve spor yorumcusu Hıncal Uluç son yolculuğuna uğurlandı.

22 Kasım 2022 12:40

114

Hıncal Uluç’un cenaze töreninden kareler

214

Uluç için ilk tören çalıştığı Sabah Gazetesi önünde tören düzenlendi.

314

Hıncal Uluç’un cenaze töreninden kareler

414

Sabah gazetesinin önünde düzenlenen törenin ardından Uluç'un naaşı, defnedileceği Zincirlikuyu Mezarlığı'na götürüldü.

514

Hıncal Uluç’un cenaze töreninden kareler

614

Hıncal Uluç'un naaşı, kılınan namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

714

Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki törene Hıncal Uluç'un abisi Öcal Uluç, ailesi, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti Milletvekili Mahir Ünal, eski Başbakan Tansu Çiller, Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray Spor Kulübü Eski Başkanı Faruk Süren, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Sunay Akın, Ender Bilgin, spor ve medya camiasından birçok isim katıldı.

814

AK Parti Milletvekili Mahir Ünal, Hıncal Uluç'un duruşuyla örnek olduğunu belirterek "Hıncal Uluç hafıza niteliğinde bir insandı. Cumhurbaşkanımız ve partimizin taziyelerinizi iletiyoruz" diye konuştu.

914

Törene katılan eski Başbakan Tansu Çiller, "Gençlere çok mesajları vardı. Onları keyifle anlatırdı. Mekânı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

1014

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar "45 seneye yakın bir dostluğumuz vardı. Kendine münhasır bir insandı. Toplumda gerekli olan kitabın ortasından konuşma tarzını benimsemiştir. En yakın dostlarını bile en acımasız şekilde eleştirmekten geri kalmazdı" diye konuştu.

1114

Galatasaray Spor Kulübü Eski Başkanı Faruk Süren, Hıncal Uluç'un iyi Galatasaraylı olduğunu belirterek "Galatasaray'ı eleştirmiyor anlamına gelmesin, Galatasaray'ı ve yöneticilerini eleştirirdi" dedi.

1214

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ise "Çok değerli ve kıymetli bir insandı. Toplumda bazı yerlerde insanların değeri ve kıymeti her zaman ayrı bir yer ifade ediyor. Hıncal ağabey bunlardan bir tanesiydi. Cesur bir insandı lafını esirgemezdi" şeklinde konuştu.

1314

Hıncal Uluç’un cenaze töreninden kareler

1414

Hıncal Uluç’un cenaze töreninden kareler