Hande Erçel: Yeğenim Mavi'ye olan sevgim, kalbimi büyüttü

Şimdilerde iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan oyuncu Hande Erçel, bir moda dergisine açıklamalarda bulundu.

09 Temmuz 2024 11:02

17

Hande Erçel: Yeğenim Mavi'ye olan sevgim, kalbimi büyüttü

27

Oyuncu Hande Erçel, ablası Gamze Erçel ile kardeşlik ilişkisinin yeğeni sayesinde farklı bir boyut kazandığını söyleyen ünlü isim, Aylin Mavi'den bahsetti.

37

"Huzurlu ve üretken bir dönemdeyim" diyen oyuncu, "Yeniliklere heyecan duyduğum, akışta keyif aldığım, dingin ama aynı zamanda heyecanlı hissettiğim günlerdeyim" ifadelerini kullandı.

47

Erçel, "Seyahatlerimde kısmen planlı, kısmen spontane hareket ediyorum. Önceden görmek istediğim ve rezervasyon yapılması gereken yerleri planladıktan sonra gün içinde spontane olarak hareket edebiliyorum. Japonya seyahat beni çok etkiledi. İlk gidişimdi ve oradaki düzene, insanların kurallara olan bağlılığına, yaşam alanlarının düzenine hayran kaldım" şeklinde konuştu.

57

Ablası Gamze Erçel ile kardeşlik ilişkisinin yeğeni Aylin Mavi ile farklı bir boyut kazandığını söyleyen ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

67

''Aile her şey demek benim için. Mavi’nin gelişiyle ablamla olan kız kardeşlik ilişkimiz başka bir boyut kazandı. Tarif edemediğim bir sevgi, kalbimi büyüttü. Mavi’nin benimle çok özel bir bağı var ve ben de bu bağı daha da güçlendirmek için her anında yanında olmaya, onunla anılar biriktirmeye çalışıyorum.''

77

Mavi, 2022'de karnındaki şişlikten şüphelenmeleri sonucu ortaya çıkan bir hastalıkla mücadele etmişti. 1.5 yıl tedavi gören Aylin Mavi, ocak ayında hastalığı yenmişti.