Gigi Hadid'in dergi kapağındaki imajı dikkat çekti

Vogue İtalya'nın yeni sayısına kapak pozu veren Gigi Hadid'i görenler, farklı görünümüyle tanımakta zorlandı. Çekimi hazırlayan editör, modelin, "Kendimi sürekli aynı şekilde görmekten bıktım, devam et!" dediğini anlattı.

27 Ağustos 2022 16:32

16

GIGI HADID'İN DERGİ KAPAĞINDAKİ İMAJI DİKKAT ÇEKTİ

26

Gigi Hadid, Vogue İtalya’nın Eylül 2022 sayısına kapak oldu. 27 yaşındaki Amerikalı model, dergi sayfalarındaki farklı imajıyla gündem oldu.

36

Dergi kapağında yer alan model, ‘’yerçekimine meydan okuyan bir tarzda’’ tasarlanmış saç stiliyle dikkat çekti. İmajın, daha önce Lady Gaga ile çalışmış olan İngiliz saç stilisti Eugene Souleiman'ın elinden çıktığı duyuldu.

46

Hadid, "modanın yeni dünyasına" ithaf edilen sayının kapağında siyah bir ceket ve uyumlu maksi etekle poz verdi. Model 24 Ağustos'ta Instagram'da bu fotoğrafı paylaşmış ve çok sayıda iltifat almıştı.

56

Dergi çekiminde Hadid’in, fotoğrafçı Raf Pavarotti ve editör Grace Coddington ile çalıştığı öğrenildi.

66

Hadid, editor Coddington hakkında, "Onunla çalışmak eğlenceli çünkü asla bariz yolu seçmiyor, her zaman biraz abartılı ve eksantrik bir görüntü arıyor" dedi. "Bir model olarak, özellikle kariyerimin bu noktasında, 'Gigi, bu biraz tuhaf gelecek pozu seçersem kızar mısın?' dediğinde, ben de, 'Grace, kendimi sürekli aynı şekilde görmekten bıktım, devam et!' diye cevap verdim. Bu beni gerçekten farklı bir ışığa sokuyor" dedi. Kaynak: Ntv, Fotoğraflar: Vogue Dergisi