Galatasaray, İlkay Gündoğan için pusuda bekliyor

Barcelona ile İlkay Gündoğan arasındaki sözleşme 2025 yılında sona erecek.

29 Temmuz 2024 22:46

16

GALATASARAY, İLKAY GÜNDOĞAN İÇİN PUSUDA BEKLİYOR

26

Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Galatasaray, orta sahasını kaliteli bir oyuncuyla kuvvetlendirmeyi planlıyor. Bu doğrultuda sarı kırmızılılar, Barcelona'daki durumu belirsizliğini koruyan İlkay Gündoğan için adeta pusuya yattı.

36

Teknik direktör Okan Buruk'un talebiyle ses getirecek bir 8 numara transferi yapmak isteyen yönetimin, gözünü Katalan devi Barcelona'da oynayan İlkay Gündoğan'a çevirdiği ortaya çıktı.

46

Mali açıdan eski gücünde olmayan ve yeni bir strateji ile ekonomik kaynak oluşturmanın yollarını arayan Barcelona, Türk kökenli Alman yıldız İlkay Gündoğan'ı da satılabilecek futbolcular listesine koydu.

56

Takvim'in haberine göre; Galatasaray'a olan sıcaklığı ile bilinen Gündoğan ile ilgili yakın vadede sürpriz gelişmelerin olabileceği öğrenildi. Sarı-kırmızılılar, 33 yaşındaki futbolcunun durumunun netleşmesini bekliyor. Sarı- Kırmızılılar, bu durumda transfer için anlaşma zemini arayacak.

66

Barcelona ile İlkay Gündoğan arasındaki sözleşme 2025 yılında sona erecek. Ancak; kulüp taraflı olarak 1 yıl da muvakele uzatma opsiyonu bulunuyor. Türkiye'de sadece Galatasaray forması giyeceği söylenen İlkay Gündoğan, daha önce sarı-kırmızılılara yeşil ışık yakmıştı. Barcelona'nın teknik direktörü Hansi Flick'in rolünü azaltmayı düşündüğü yıldız oyuncu, düzenli olarak görev alabileceği bir takımda kariyerini sürdürmek istiyor. (Spor)