Galatasaray'dan yerli operasyonu, hedefteki isimler belli oldu

Yerli rotasyonunda sıkıntı yaşayan Galatasaray, Avrupa'da oynayan gurbetçileri yeniden gündeme aldı

20 Ekim 2022 09:29

17

GALATASARAY'DAN YERLİ OPERASYONU | Yabancı sınırının olması nedeniyle 3 yerliyi sahada tutması gereken sarı kırmızılı takım bu noktada transfer çalışmalarına başladı.

27

Sarı-Kırmızılılar, eldeki Türk oyuncu sayısını ve kalitesini artırmaya kararlı. Bu doğrultuda Avrupa'da forma giyen gurbetçi oyuncular yeniden gündeme alındı.

37

Listenin ilk sırasında Mert Müldür var. Özellikle Sacha Boey'le Avrupa devlerinin yakından ilgilenmesi ve satılma ihtimalinin ortaya çıkmasıyla, Mert Müldür aşkı yeniden alevlendi.

47

Sezon başında yaşadığı sakatlık nedeniyle formasından uzak kalan 23 yaşındaki futbolcu, kasım ayının ilk haftasında takımına geri dönecek.

57

Galatasaray'dan yerli operasyonu, hedefteki isimler belli oldu

67

Performansında ciddi bir düşüş yaşayan ve Sassuolo'da süre almakta zorlanan 27 yaşındaki savunmacı, ancak Nelsson'un satılması ve transfer maliyetinin düşük olması halinde yeniden gündeme gelecek.

77

Diğer taraftan sezon başında Westerlo'ya transfer olan Halil Akbunar'la da anlaşma sağlayan Galatasaray Yönetimi, transfer dönemi açıldığında 28 yaşındaki hücum oyuncusunu da kadrosuna katacak.