Galatasaray'da Zaha gerçekleri: Young Boys maçında oynamama sebebi ortaya çıktı!

Galatasaray'ın Young Boys'a 1-0 yenilerek, Şampiyonlar Ligi'ne veda ettiği karşılaşmada gribal enfeksiyon geçirdiği için yer almadığı açıklanan Wilfried Zaha'nın kadroda olmama nedeninin farklı olduğu ileri sürüldü.

28 Ağustos 2024 12:13

17

"Hasta olduğu belirtilmişti; Zaha'nın Young Boys maçında oynamama sebebi ortaya çıktı!"

27

Galatasaray deplasmanda 3-2 kaybettiği maçın rövanşında sahasında İsviçre ekibi Young Boys'a 1 - 0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.

37

Galatasaray'da 31 yaşındaki Fildişi Sahilli kanat oyuncusu Wilfried Zaha Rams Park Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın kadrosunda yer almadı.

47

Sarrı kırmızılı takımın teknik patronu Okan Buruk, karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında Zaha'nın geçirdiği hastalık nedeniyle maç kadrosuna alınmadığını açıklamıştı.

57

Sabah'ın haberine göre, Fildişi Sahilli futbolcunun Young Boys rövanş maçında kadroda yer almama nedeni hastalık değil.

67

Haberin detayında, ismi UEFA listesine eklenen ve Young Boys'la geçen hafta oynanan maç için İsviçre'ye götürülen Wilfried Zaha, yedek kulübesinden hiç çıkamadığı aktarılırken, bu duruma sinirlenen Zaha'nın, antrenmanlarda isteksiz bir görüntü sergilediği ve bu nedenle gribal enfeksiyon gerekçe gösterilerek rövanşta kadroya alınmadığı kaydedildi.

77