Fenerbahçe ile anlaştı denilen, Beşiktaş’ın gündemindeki Abdülkerim Bardakcı Galatasaray’a imzayı atıyor; işte transferin perde arkası ve maliyeti

"Üç büyüklerin" transfer etmek için karşı karşıya geldiği Abdülkerim Bardakçı'da gülen taraf Galatasaray oldu.

25 Haziran 2022 09:44

120

FENERBAHÇE İLE ANLAŞTI DENİLEN, BEŞİKTAŞ’IN GÜNDEMİNDEKİ ABDÜLKERİM BARDAKCI GALATASARAY’A İMZAYI ATIYOR; İŞTE TRANSFERİN PERDE ARKASI VE MALİYETİ | Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe, Konyaspor'un Abdülkerim Bardakcı için istediği bonservis bedelini ödemeyi kabul etmişti. İlk olarak Fenerbahçe’nin anlaştığı belirtilen Abdülkerim transferinde sarı-lacivertliler futbolcuyla pürüz yaşarken Beşiktaş’ın de devrede olduğu 28 yaşındaki stopere Galatasaray imzayı attırıyor.

220

2019’da Vedat Muriç’i, 2021’de İrfan Can’ı Fenerbahçe’ye kaptıran Galatasaray, Abdülkerim’i son dakika hamlesiyle adeta sarı lacivertlilerin elinden aldı.

320

Konyaspor ile anlaşan Fenerbahçe, futbolcunun istediği parayı vermeyince devreye giren sarı kırmızılılar, birkaç saat içinde transferi bitirdi.

420

Bugüne dek transferde birçok kez karşı karşıya gelen Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki rekabette bu kez kazanan sarı kırmızılılar oldu.

520

En yakın örnekler olarak 2019’da Vedat Muriç’i, 2021’de de İrfan Can Kahveci’yi ezeli rakibine kaptıran Galatasaray, Abdülkerim Bardakçı’yı son dakika hamlesiyle Fenerbahçe’nin elinden aldı.

620

Peki bu Transfer nasıl oldu? Sarı lacivertli kulübe imza atması an meselesi olan Abdülkerim, neden rotayı Florya’ya çevrildi? Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün haberine göre işte ransferde yaşananlar şunlar:

720

DÜŞÜNMEK İÇİN SÜRE İSTEDİLER | Fenerbahçe ile Konyaspor kulüpleri, 27 yaşındaki stoper için 2 milyon 800 bin Euro ve toplam 500 bin Euro tutarındaki bonuslar karşılığında anlaşmaya vardı.

820

Fenerbahçe ile Konyaspor kulüpleri, 27 yaşındaki stoper için 2 milyon 800 bin Euro ve toplam 500 bin Euro tutarındaki bonuslar karşılığında anlaşmaya vardı.

920

Fenerbahçe ile Konyaspor kulüpleri, 27 yaşındaki stoper için 2 milyon 800 bin Euro ve toplam 500 bin Euro tutarındaki bonuslar karşılığında anlaşmaya vardı.

1020

Bu gelişme üzerine önceki gün akşam saatlerinde Galatasaray yönetimi devreye girdi. Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ile İstanbul’da bir araya geldi.

1120

F.BAHÇE NE VERDİYSE KABUL EDİYORUZ | Timur, Özgökçen’e, “Fenerbahçe ile ne kadara anlaştıysanız, aynı parayı vermeye hazırız; Abdülkerim’i istiyoruz” dedi.

1220

Özgökçen, “Biz Fenerbahçe ile el sıkıştık ancak Abdülkerim henüz anlaşamadı.

1320

Eğer Fenerbahçe kesin olarak anlaşamazsa aynı şartlar karşılığında size satabiliriz” karşılığını verdi.

1420

Özgökçen’in cevabı üzerine Abdülkerim ile temasa geçildi. O ana dek Fenerbahçe’den dönüş olmaması nedeniyle Abdülkerim, gece geç saatlerde Galatasaray’a “Evet” dedi.

1520

NE TEKLiF EDERLERSE ETSiNLER, ASLA GiTMEM | Uzun süre beklemesine rağmen sarı lacivertlilerin olumlu ya da olumsuz bir cevap vermemesine sinirlenen Abdülkerim’in, “Bu saatten sonra Fenerbahçe ne teklif ederse etsin, gitmeyeceğim” dediği öğrenildi.

1620

Uzun süre beklemesine rağmen sarı lacivertlilerin olumlu ya da olumsuz bir cevap vermemesine sinirlenen Abdülkerim’in, “Bu saatten sonra Fenerbahçe ne teklif ederse etsin, gitmeyeceğim” dediği öğrenildi.

1720

O gittiği zaman defansta ilk 11’e en yakın isim sen olursun” sözlerinin etkili olduğu belirtildi.

1820

Galatasaray, Abdülkerim’e yıllık 1 milyon dolar, kulübüne ise 3 yıl vadede 2 milyon 800 bin Euro ve bonus ödeyecek.

1920

Ayrıca DHA’ya özel açıklamalarda bulunan yıldız futbolcu, “Çok şükür hedeflerime ulaştım. Çok büyük bir camiaya gidiyorum. Türkiye’nin en büyük futbol takımlarından birisi” dedi.

2020