Fenerbahçe'de sevindiren Allan Saint-Maximin gelişmesi; her an imzayı atabilir!

Fenerbahçe'de kanat transferi için bir süredir gündemde olan Fransız yıldız Allan Saint-Maximin konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı

09 Temmuz 2024 07:55

19

FENERBAHÇE'DE SEVİNDİREN ALLAN SAINT-MAZIMIN GELİŞMESİ; HER AN İMZAYI ATABİLİR!

29

Fenerbahçe, transfer piyasasında büyük bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertli takım, Suudi Arabistan'ın Al-Ahli takımında forma giyen Fransız yıldız Allan Saint-Maximin ile anlaşma sağlamak üzere. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun özellikle istediği Saint-Maximin, kulübü ve Fenerbahçe yönetimi arasında yapılan görüşmeler sonucunda İstanbul'a gelmeye çok yakın.

39

Fenerbahçe'nin kanat oyuncusu transferi için gözüne kestirdiği Allan Saint-Maximin, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe yönetimi ve Al-Ahli kulübü arasında yapılan görüşmeler sonucu prensipte anlaşmaya varıldı. Transferin kısa süre içinde resmiyet kazanması bekleniyor.

49

Jose Mourinho'nun uzun süredir takip ettiği ve kadrosunda görmek istediği Allan Saint-Maximin için Fenerbahçe ciddi bir çaba sarf etti. Fransız oyuncunun Suudi Arabistan'da mutsuz olduğu ve Türkiye'ye gelmek için can attığı belirtiliyor.

59

Fenerbahçe'nin Saint-Maximin için Al-Ahli ile yaptığı anlaşma, oyuncunun zorunlu satın alma opsiyonu ile kiralanmasını içeriyor. Taraflar arasındaki pürüzlerin giderilmesiyle transferin resmiyete dökülmesi an meselesi.

69

Arabistan basını, Saint-Maximin'in Fenerbahçe'ye transferi konusunda Mourinho ile yaptığı görüşmenin ardından takım arkadaşlarına veda ettiğini öne sürdü. Fenerbahçe'ye transferi, Saint-Maximin'in kariyeri için yeni bir başlangıç olacak.

79

Allan Saint-Maximin, Newcastle United'daki başarılı performansının ardından geçtiğimiz sezon 27 milyon 200 bin euro karşılığında Al-Ahli'ye transfer olmuştu. Kariyerinde toplam 301 maçta 32 gol ve 49 asistlik performans sergileyen Fransız yıldız, yeni takımı Fenerbahçe'de de başarılı olmayı hedefliyor.

89

99