Eşi Uğur Akkuş'tan şiddet gördüğü iddia edilen Ebru Şallı'dan yeni açıklama

Görgü tanığını konuşmasının ardından Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş’tan şiddet gördüğü iddiasıyla ilgili yeni bir açıklama yaptı.

25 Ekim 2022 16:48

17

Eşi Uğur Akkuş'tan şiddet gördüğü iddia edilen Ebru Şallı'dan yeni açıklama

27

Manken Ebru Şallı’nın Emirgan’da seyir halindeki araçta tartıştığı eşi iş insanı eşi Uğur Akkuş şiddet gördüğü iddia edilmişti.

37

Ebru Şallı'nın şiddet iddiasını yalanlamasının ardından olay yerine polis çağıran görgü tanığı yaşananları 2. Sayfa programına anlatmıştı.

47

Yayına telefonla bağlanan görgü tanığı "8 Ekim günü saat 14.30 sularında Emirgan’dan Beşiktaş’a doğru giderken sıkışan trafikte çığlık sesi duyduk. Arkadaki araçta bir kadının inmeye çalıştığını, adamın ise zorla kapıyı kapattığını gördük" demişti.

57

Görgü tanığı sözlerini şöyle sürdürdü "Hem sözlü şiddet vardı hem de kadını darp ediyordu. Araçtan indik. Halam camları yumrukladı. Babam da arabayı önüne kırdı. Sonra (Uğur Akkuş) aracı durdurup ‘Biz aramızda tartışıyoruz, ben onu indireceğim’ dedi. Araçtan inerek kendisi kapıyı açtı eşine. Şallı’yı araçtan biz çıkardık. Titremiş, korkmuş, şok halindeydi. Sakinleşsin diye kendi aracımıza aldık. ‘Bir yeriniz acıyor mu?’ diye sorduğumuzda bize göğsüne darbe aldığını, göğsünün acıdığını söyledi."

67

"Otopark görevlileri yoldan geçen bir ambulansı çevirmişti, ambulansa bindirdik.155’i aradım. Beklerken ambulanstakiler ‘Ebru Hanım eşinden şikâyetçi olmak istemiyor’ dedi. ‘Size yardım edecek birileri var mı?’ diye sorduk. O da annesi ve ablasının geleceğini söyledi. Bu olayı basına anlatmak gibi bir düşüncemiz yoktu. Ancak baskı ya da tehdit altında olabilir diye düşündük.”

77

Daha önce iddiaları yalanlayan Şallı, görgü tanığının ardından yeni bir açıklama yaptı. Şallı "Aile arasında tartışma olur, fikir ayrılıkları da. Sizin olmuyor mu hiç? Yoksa robot gibi mi yaşıyorsunuz. Şiddet görsem zaten söylerim ayrıca şikâyetimi de yaparım. Annem yapsa onu da şikâyet ederim. Hanginiz benim yaşadığım acıyı yaşadı? Evladını kaybetmiş bir anne var karşınızda" dedi.