Ekrandaki uyumlarıyla hafızalara kazınan 9 ikili

ListeList, kameralar karşısındaki uyumlarıyla dikkati çekerek birçok yapımda birlikte yer alan bazı isimleri derledi. İşte o isimler:

28 Temmuz 2022 09:34

110

Ekrandaki uyumlarıyla hafızalara kazınan 9 ikili

210

Jonah Hill ve Emma Stone - Jonah ve Emma, ilk olarak 2007 yılında vizyona giren Superbad filminde karşımıza çıktılar. Yolları 11 yıl aradan sonra tekrar kesişti. Oyuncular, bir tür kara mizah dizisi olan Maniac’ta birlikte rol aldılar.

310

Matt Damon ve Ben Affleck - En ünlü filmlerinden biri ise Good Will Hunting! Son işbirlikleri The Last Duel’in senaryosu için de birlikte çalıştılar.

410

Keanu Reeves ve Sandra Bullock -

510

Salma Hayek ve Antonio Banderas - İlk olarak 1995 tarihli aksiyon filmi Desperado’da da ekrana çıkan Salma ve Antonio, listedeki en beğenilen ikililerden biri. Birlikte yer aldıkları son filmleri 2021 yılında vizyona girdi ve aralarındaki enerjinin hâlâ ilk günkü gibi olduğu yazıldı.

610

Drew Barrymore ve Adam Sandler - 50 İlk Öpücük filmiyle hafızalara kazınan ikili, farklı yapımlarda da birlikte yer aldı.

710

Jake Gyllenhaal ve Anne Hathaway - Love & Other Drugs filminde Anne, Parkinson hastalığı olan genç bir kadını canlandırırken Jake ise yakışıklı bir ilaç satış temsilcisini canlandırıyordu. Birlikte yer aldıkları tek yapım bu olmamakla birlikte daha önce Brokeback Mountain’de de izleyici ile buluşmuşlardı.

810

Julia Roberts ve George Clooney - Listedeki en popüler ikililerden biri olan Julia ve George, Ocean’s serisinin iki filmi de dahil olmak üzere pek çok yapımda birlikte rol aldılar. Son olarak, 2022 yılında vizyona giren Ticket to Paradise filminde ekrana çıktılar.

910

Kevin Hart ve Dwayne Johnson - Jumanji ve Central Intelligence gibi yapımlar sayesinde hafızalara kazınan Kevin ve Dwayne, birçok komedi filminde birlikte yer aldılar.

1010

Alan Rickman ve Emma Thompson - İlk olarak 1995 tarihli Sense and Sensibility’de ekrana çıkan bu ikili, seyirciyi etkilemişti. Bu nedenle 2003 yılında Love Actually filminde de birlikte rol aldılar. Ek olarak Harry Potter gibi önemli yapımlarda da rol üstlendiler. Kaynak: ListeList