Dünyayla Benim Aramda ne zaman yayınlanacak, dizinin oyuncuları kimler ve konusu nedir?

Disney Plus platformunda yayınlanacak olan Dünyayla Benim Aramda dizisinin ayrıntıları merak edildi. Yayınlanmasını bekleyenler, Dünyayla Benim Aramda dizisinin oyuncuları, yayın tarihi ve konusunu araştırmaya başladı. Peki, Dünyayla Benim Aramda ne zaman yayınlanacak, dizinin oyuncuları kimler ve konusu nedir?

14 Eylül 2022 16:16

16

DÜNYAYLA BENİM ARAMDA NE ZAMAN YAYINLANACAK, DİZİNİN OYUNCULARI KİMLER VE KONUSU NEDİR?

26

Yönetmenliğini Hülya Gezer'in yaptığı ve senaryosunu Pınar Bulut'un üstlendiği heyecanla beklenen dizi Dünyayla Benim Aramda ile ilgili araştırmalar yapılmaya başlandı. Dünyayla Benim Aramda ile ilgili konusu, oyuncuları ve ne zaman yayınlanacağı sorgulandı. Peki, Dünyayla Benim Aramda ne zaman yayınlanacak, dizinin oyuncuları kimler ve konusu nedir?

36

Dünyayla Benim Aramda dizisi ne zaman çıkacak?: Disney Plus'tan yapılan açıklamaya göre Dünyayla Benim Aramda dizisi 14 Eylül'de izleyicilerle buluştu.

46

Dünyayla Benim Aramda dizisinin konusu nedir?: Dünyayla Benim Aramda', büyük bir tutkuyla başlayan fakat zamanla aralarındaki bu büyük aşkın artık eskisi gibi olmadığını fark eden bir kadının ilişkisini kurtarmak adına sosyal medya üzerinden oynadığı oyunu ve beraberinde yaşananları bağlılık kavramı üzerinden ele alıyor.

56

Dünyayla Benim Aramda dizisinin oyuncuları kimler?: Dizinin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger, İbrahim Selim, Melisa Döngel, Ali Yoğurtçuoğlu ve Zerrin Tekindor bir araya geliyor.

66

Dünyayla Benim Aramda, bugün Disney +'da yayınlanacak.