Dostları Özkan Uğur'u andı: Kalbimizdesin Özkan abim

Komedyen Cem Yılmaz, usta sanatçı Özkan Uğur'u birinci ölüm yıl dönümünde sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla andı. Uğur'un birçok dostu da ölüm yıl dönümünde Uğur hakkında paylaşım yaptı.

08 Temmuz 2024 19:19

18

Dostları Özkan Uğur'u andı: Kalbimizdesin Özkan abim

28

'Ele Güne Karşı', 'Peki Peki Anladık', 'Ali Desidero', 'Güllerin İçinden' parçaların da aralarında bulunduğu birçok esere imza atan, 'G.O.R.A.', 'A.R.O.G', 'Yahşi Batı' ve 'Cennet Mahallesi' gibi birçok yapımda rol alan müzisyen ve oyuncu Özkan Uğur, 8 Temmuz 2023’te hayatını kaybetmişti.

38

CEM YILMAZ'DAN DUYGUSAL PAYLAŞIM: MFÖ müzik grubunun sevilen ismi Özkan Uğur'un vefatının üzerinden bir yıl geçti. Uğur ile G.O.R.A, Yahşi Batı, Pek Yakında ve Arif v 216 gibi yapımlarda birlikte rol alan Cem Yılmaz, Uğur'u ölüm yıl dönümünde yaptığı paylaşımla andı.

48

Cem Yılmaz, X hesabında Uğur'un fotoğrafını "Canımız abimizleyiz... Kalbimizdesin Özkan abim" notuyla paylaştı.

58

DOSTLARI ÖZKAN UĞUR'U UNUTMADI: Cem Yılmaz’ın yanı sıra Özkan Uğur’u çok sayıda ünlü isim andı. Mazhar Alanson ve Fuat Güner’in paylaşım yapmaması ise dikkat çekti.

68

MELEK BAYKAL: Sen gideli bir yıl oldu… Bize bir asır gibi geldi… Koca bir ömrü birkaç fotoğrafa sığdırmak ne acı. Yerin o kadar büyük ki kalbimizde hala yasını tutuyoruz 365 gündür her gün her gece. Güllerin içinde ‘GÜL BİZE.’ Canım Özkan’ım…

78

CAN YILMAZ: 365 gün geçti, 365 gün seni hatırladık. Mekanın Cennet olsun Özkan abi…

88

ZAFER ALGÖZ: ÖZKAN UĞUR’O….”İnsan ölünce değil, unutulunca ölür…” derler… Ne kadar doğru… Hiç unutmadık seni Özkan’ım…Ruhun şad, mekanın cennet olsun. (8-Temmuz-2023)… (Hürriyet)