Bu hafta 7 yeni film vizyona girdi

30 Haziran 2022 10:58

18

BU HAFTA 7 YENİ FİLM VİZYONA GİRECEK - Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 7 film vizyona girecek.

28

Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi (Minions: The Rise of Gru) - Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi, intikam almak için zorlu bir maceraya atılan Stuart, Kevin, Bob ve Gru'nun hikayesini konu ediyor.

38

Zir-i Cin - Zir-i Cin, küçük bir köyde korkunç olaylarla karşı karşıya kalan gazeteci bir kadının hikayesini konu ediyor.

48

Aşkın Gönül Yazısı - Aşkın Gönül Yazısı, saklanan sırların ortaya çıkmasıyla ilişkilerinde sorun yaşayan bir çiftin hayatına odaklanıyor.

58

Evlat Olsa Sevilmez - Evlat Olsa Sevilmez, ölüm döşeğinde olan annesinin son dileğini yerine getirmek için evlenmeye çalışan Samet'in hikayesini konu ediyor.

68

Biz Kızla Tanıştım (I Met A Girl) - Gelecek vadeden bir müzisyen olan Devon şizofreni hastasıdır ve kardeşi Nick’in bakımına muhtaçtır. Ancak Nick’in karısı Olivia hamile kaldığında ikisi Devon’ın evden ayrılmasını sağlar. Hayatı bir anda altüst olan Devon bu sırada gizemli bir kadın olan Lucy ile tanışır.

78

Yang'dan Sonra (After Yang) - Yang'dan Sonra, robot çocukların yatılı bebek bakıcıları olarak satın alınabildiği bir dünyada geçiyor ve ailelerinin robot ferdi Yang’in hayatını kurtarmaya çalışan bir çifte ve kızlarına odaklanıyor.

88

Kahran - Kahran, gittiği ücra kasabada başına türlü olaylar gelen Mert'in hikayesini konu ediyor.