Billie Eilish, kendisine tacizde bulunan kişi hakkında 5 yıllık uzaklaştırma kararı aldırdı: Kendimi güvende hissetmiyorum

09 Mart 2021 15:31

16

Billie Eilish, kendisine tacizde bulunan kişi hakkında 5 yıllık uzaklaştırma kararı aldırdı: Kendimi güvende hissetmiyorum |

26

Grammy'de en büyük dört ödülü birden kazanan ilk kadın ve en genç şarkıcı olarak tarihe geçen Billie Eilish kendisini taciz eden John Hearle hakkında 5 yıllık uzaklaştırma kararı aldı.

36

Independent Türkçe'nin haberine göre 19 yaşındaki şarkıcı, takıntılı hayranının evin içine bakmak için bir çitin üzerine çıktığını ve tehdit edici bir boğaz kesme hareketi yaptığını belirtti.

46

Eilish, Hearle'ü evine girip çıkarken sık sık kendisini izlemekle ve bu sırada alçak ve rahatsız edici bir sesle ayırt edilemeyen şeyler söylemediğini aktardı.

56

Hearle'ün Eilish'e "İstediğin şey benim için ölmek olmadığı sürece, istediğini elde edemezsin ... Öleceksin. Uğrunda öldüğün şey ne?" yazılı bir mektup gönderdiği iddia edildi.

66

Eilish, uzaklaştırma kararı talebine dair şunları söyledi: Artık evimden çıkıp mahallemde temel fiziksel egzersiz yapmanın tadını çıkarırken kendimi güvende hissetmiyorum çünkü bana yaklaşıp incitmeye çalışabilir. Onu her gördüğümde sadece çığlık atmak istiyorum.