Beyaz perdede bu hafta; 4 yeni film, vizyona girdi

4 yeni film, bugün (16 Aralık Cuma) vizyona girdi. İşte, o filmler:

16 Aralık 2022 08:29

15

Beyaz perdede bu hafta; 4 yeni film, vizyona girdi

25

Avatar: Suyun Yolu: Avatar serisinin 2009 yılında küresel bir fenomen haline gelen devam halkası; bu defa James Cameron'un yaratmış olduğu öykü evreninin hem kökenlerine iniyor hem de sınırlarını genişletmeyi hedefliyor. Artık bir aile olan Jake ve Neytiri, evlerini terk etmek zorunda kalır. Bu yüzden Jake ve Neytiri, suyun yüzeri ve altı dahil.

35

Öğle Güneşinde Yıldızlar: 1984 yılında Nikaragua Devrimi’nin ortasında, Amerikalı bir gazeteci gizemli bir İngiliz iş adamı ile tanışır. Çok geçmeden ikisi arasında tutkulu bir aşk başlar.

45

Ajan Kedi: Ajan Kedi, evden çıkması yasak olan ancak evin dışındaki dünyayı merak eden sevimli kedi Marnie'nin, sokağa adım atması ile birlikte yaşadığı maceraları konu ediyor.

55

Şeytanın Kızı: Daniel ve Theresa Snyder, sorunlu genç kızları Rosalie ile birlikte şirin bir Ortabatı kasabasına taşınır. Ancak onların taşınmasından kısa bir süre sonra komşuları ölmeye başlar. Bu durum üzerine kasaba halkı Rosalie'den şüphelenir ve Snyder ailesinden uzak durmaya başlarlar. | Kaynak: Beyaz Perde