Annesi, Britney Spears'tan özür diledi: "Çektiğin acı için çok üzgünüm!"

Britney Spears'ın annesi Lynne, özür dilediği şarkıcıya engelini kaldırması için yalvardı.

06 Ekim 2022 20:54

111

Britney Spears'ın annesi Lynne, 13 yıllık vasiliği boyunca şarkıcının çektiği her "acı" için kamuoyu önünde özür diledi.

211

Geçen yıl yargıç, Britney Spears’ın, 2008'den bu yana ilk kez kişisel ve mali bağımsızlığının kontrolünün kendisine geri verilmesine hükmetmişti.

311

Britney, geçen hafta Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, ailesinden gelecek ‘gerçek’ bir özrün huzura kavuşmasını sağlayacağını dile getirdi.

411

Britney Spears'ın paylaşımının ardından annesi Lynne yorumlarda, "Çektiğin acı için çok üzgünüm, yıllardır üzülüyorum!" yazdı.

511

Lynne, "Seni çok seviyorum ve özlüyorum! Britney, içten içe seni ne kadar sevdiğimi ve özlediğimi biliyorsun! Seni inciten her şey ama her şey için özür dilerim!” diye ekledi.

611

Ayrıca Lynne, Britney'e, "Lütfen engelimi kaldır ki birebir konuşabilelim" diye yalvardı.

711

Vasilik, şarkıcının babası Jamie Spears'ın mahkemeye kızının kişisel yaşamını ve mali durumunu kontrol etmek için dilekçe vermesinin ardından 2008'de başlatılmıştı.

811

Babası bu hamle için Spears'ın kamuoyunca bilinen akıl sağlığı sorunlarını gerekçe göstermiş ve geçici olması planlanan düzenleme o yılın sonunda kalıcı hale getirilmişti.

911

Geçen yaz Britney, vasiliğinden kurtulma çabasıyla yargıca, "Sadece hayatımı geri istiyorum" dediği bir ifade vermişti.

1011

“Şoktaydım. Travmatize oldum" diyen Britney, vasiliği "istismarcı" olarak nitelendirmiş; babasının bu konudaki rolünden dolayı hapse atılmasını önermişti.

1111

Spears, mahkemeye doğum kontrol cihazı kullanmaya, ilaç almaya ve iradesi dışında çalışmaya zorlandığını da söylemişti. (Independent Türkçe)