Ameliyat olan Cenk Eren’in son hâli gündem oldu

Şarkıcı Cenk Eren, geçen günlerde geçirdiği estetik operasyonla gündeme gelmişti. Eren, dün ameliyat masasına yattı. Operasyon sonrası sosyal medya hesabından son hâlini paylaştı.

02 Mayıs 2024 13:59

17

Cenk Eren ameliyat oldu: Son hâlini paylaştı

27

Bir süredir ortalarda görünmeyen Cenk Eren'in, estetik yaptıran ünlüler kervanına katıldığı ortaya çıkmıştı. 58 yaşındaki şarkıcının, iyileşme sürecinde basına görüntü vermediği ortaya çıkmıştı.

37

Şarkıcı, geçen haftalarda estetik operasyon geçirdiğini sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Gündem olan fotoğraf ile, Eren'in yüzünü gerdirmek için bıçak altına yattığı iddia edilmişti.

47

Eren, geçirdiği operasyonun ardından paylaştığı fotoğrafa, "Nerelerdesin diye sorup duruyordunuz" notunu düşmüştü. Ünlü isim, sağ gözünde tespit edilen retina yırtığı sebebiyle ameliyat masasına yatacağını duyurmuştu. Yaşadığı sağlık problemini sosyal medya hesabından takipçilerine duyuran Eren, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Nazar değdirdiniz. Sağ gözümde retina yırtılması oldu. Salı günü (bugün) çok değerli hocam ameliyat edecek. Umarım her şey iyi olur, dualarınızla.

57

Ameliyat sonrası sağlık durumunu bildiren Eren, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: Dün sabah retina ameliyatım Prof. Dr Tunç Ovalı hocam sayesinde çok başarılı geçti. Hastanede bir gece daha kalacağım. Bu ara hasta yatağında bile yakışıklıyım.

67

İşte Eren'in estetik ameliyatı sonrası o pozu:

77