Altılı Masa liderlerinden İmamoğlu'na destek: "Kul kurar, kader gülermiş"

Altılı Masa liderleri, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay 15 gün hapis ve siyasi yasak cezası verilmesine tepki gösterdi.

14 Aralık 2022 20:58

18

ALTILI MASA LİDERLERİNDEN İMAMOĞLU'NA DESTEK: "KUL KURAR, KADER GÜLERMİŞ"

28

Altılı Masa liderleri, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, Yüksek Seçim Kurulu üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla açılan davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis ve siyasi yasak cezası almasına tepki gösterdi.

38

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Herkesin şunu çok iyi bilmesini isterim ki, bu ülkede artık darbeci de Saraydır, yasakçı da Saraydır! Öyle de muamele göreceklerdir.

48

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Kul kurar, kader gülermiş.

58

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal: Bir hikaye başladığı yerde -Saraçhane’de- hukuk katledilerek bitiyor; Türkiye, üstündeki kara örtüyü milli iradeye sahip çıkarak kaldıracaktır! Yarın İstanbul’da 'Yeter söz milletin' diye haykıracağız!

68

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: İstanbullular belediye başkanını sandıkla göreve getirdi. Göstermelik yargı oyunlarıyla halk iradesini yok edemezsiniz.

78

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu hakkında verilen karar vicdani ve hukuki değildir! Adalet mekanizmasını siyasetin elinde adeta bir kılıç gibi kullanan bu anlayış kaybetmeye mahkumdur! Millet iradesini görmezden gelenler dün kaybetmiştir, bugün ve yarın da kaybedecektir!

88

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: Millet iradesine ipotek konulamaz Sn. Erdoğan bunu en iyi sen bilirsin. İstanbul Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu'na destek vermek ve onu bu göreve seçen İstanbullu seçmenin iradesine sahip çıkmak için programlarımı iptal ettim, İstanbul'a geliyorum.