Politika

AKP'li Yayman seçim tarihi verdi: Cumhurbaşkanımızı bir kez daha başkan yapacağız

02 Mart 2025 10:35

T24 Haber Merkezi 

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman, seçimler için 2027 yılının Kasım ayını işaret ederek; "Cumhurbaşkanımızı Cumhur ittifakının adayı olarak bir kez daha Başkan yapacağız" ifadelerini kullandı. 

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Hatay Antakya'da partisinin il başkanlığında açıklamalarda bulundu. 

Yayman, seçimler için 2027 yılının Kasım ayını işaret ederek Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden başkan yapacaklarını söyledi. 

Yayman, ABD Başkanı Donald Trump ve Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenski arasında yaşanan gergin görüşmeye dikkat çekerek "Biz inşallah, 2027 yılının Kasım ayında yapılacak olan bir seçimle Cumhurbaşkanımızı Cumhur ittifakının adayı olarak bir kez daha Başkan yapacağız ve bir kez daha Cumhur ittifakının bayrağını Türkiye’nin semalarında dalgalandıracağız. İşte dün gördünüz Başkan Trump ve Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski arasındaki konuşmayı, oradaki fotoğrafı hep beraber gördünüz. Allah’a hamdolsun ki bizim Dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan tam 23 yıldır böyle bir manzaraya izin vermedi. Bebek katili İsrail Devlet Başkanı’na karşı söylediği sözü hepimiz hatırlıyoruz. Cumhurbaşkanımız, İsrail Devlet Başkanı’na ‘One minute’ dedi ve ‘Sesiniz çok çıktığı için haklı olamazsınız’ ifadelerini kullandı" dedi.

Erdoğan varken başka bir lidere ihtiyaç olmadığını öne süren Yayman, "İşte böyle bir Dünya lideri varken, sayın bilge lider Devlet Bahçeli’nin dediği gibi başka adaya gerek yoktur. Biz dua ediyoruz, çalışıyoruz ve gece gündüz milletimize hizmetinde olarak bir sonraki seçimde de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden başkan yapacağız ve Türkiye’nin sorunlarının hepsini birlikte çözeceğiz inşallah" ifadelerini kullandı.


DEM Parti Eş Başkanı Tülay Hatimoğulları:
Öcalan, Kandil'in çağrısına uyacağı konusunda çok net


Günün öne çıkan haberleri...

TIKLAYIN - ABD'de Yeşil Kart bekleyen Türk aile, Trump'ın sert göçmen politikasının mağduru oldu; gözaltına alındılar, iş yerleri mühürlendi!

TIKLAYIN - Spor yazarları, Beşiktaş'ın Kayserispor galibiyetini yorumladı: "Solksjaer’de, sinemadaki büyülü kahramanların sırları var sanki"

TIKLAYIN - Tolga Şardan | Otel sahibinin damadı Aras: Silah ruhsatı başvurusu yapabilmek için genel müdür sıfatıyla görevlendirildim

TIKLAYIN -Düğünde ateş edene 10, trafikte yol kesene 3 yıl hapis, trafikte makasa 50 bin, drifte 80 bin ceza geliyor

TIKLAYIN - Ertuğrul Özkök: Kaldığım perili Oscar otelinin 4’üncü, 9’uncu ve 12’ncı̇ katından hayalet hikâyelerı̇

TIKLAYIN -"Uyuşturucu" suçlamasıyla gözaltına alınan Dilan ve Engin Polat adliyede: Sağlık kontrolüne böyle götürüldüler