Magazin

Survivor'da finale kalan iki isim belli oldu

14 Temmuz 2020 00:41

Survivor 2020'de canlı yarı final sonrası SMS oylamasına göre Barış Murat Yağcı ve Cemal Can Canseven, adını büyük finale yazdırdı.

Galataport'ta düzenlenen Survivor'da canlı yayında Cemal Can Canseven, Yasin Obuz ve Barış Murat Yağcı isimleri finale kalmak için yarıştı. En fazla SMS'i alan Barış ve Cemal Can finale kaldı. 

Barış ismini duyduktan sonra gözyaşlarını tutamadı. Yaptığı açıklamada, "Elimden gelenin en iyisini yaptım. O sakatlığı yaşamasaydım çok daha iyi olacaktı ama şükürler olsun bugüne geldim" ifadelerini kullandı.

Cemal Can, ''Yasin olmasaydı ben olmazdım. Yasin'in çok özel bir kalbi var, o özel kalbi tanıdığım için çok mutluyum. Buraya kadar tırnaklarımızla geldik.' dedi.

Yasin, ''Survivor'a başladığımdan bugüne kadar geçen süre zarfında yaşadığım her şey için çok mutluyum. Ben şu an finale kalmamış olabilirim ama güzel dostluklar kazandım. Barış için gelecek olursam sonradan arkadaşlığımız baya bir gelişti. Cemal Can için ise hangi günü ya da hangi ayları söyleyebilirim ki... Benim ruhumun, gönlümün, kalbimin şampiyonu Cemal Can'dır" dedi.