Gündem

Sosyal medya kısıtlaması sona erdi; Instagram, Facebook ve X'e girişler normale döndü

21 Mart 2025 07:05

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasının ardından birçok sosyal medya platformuna erişimde yaşanan sorunlar, dün gece sona erdi. Kullanıcılar, yeniden sosyal medya platformlarına giriş yapmaya başladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasının ardından, Instagram, X, WhatsApp, TikTok, Facebook ve YouTube başta olmak üzere birçok sosyal medya platformunda erişim sorunları yaşandı. Kullanıcılar uygulamalara giriş yapamazken, akışın yenilenmediğini ve paylaşımların görüntülenemediğini bildirdi. Özellikle İstanbul’da sosyal medya ve mesajlaşma uygulamalarına erişimde ciddi sıkıntılar yaşandı.

Eski adı Twitter olan X platformunda tweet paylaşımı, akış yenileme ve mesaj gönderme işlemleri aksarken, TikTok, Instagram ve YouTube'da da benzer problemler görüldü. WhatsApp kullanıcıları, mesajların geç gittiğini, fotoğraf ve video gönderiminde sorun yaşadıklarını belirtti. İstanbul’da bu durum pek çok kişinin günlük iletişimini olumsuz etkiledi.

Ancak, 21 Mart Cuma günü gece saatlerinden itibaren erişim problemleri sona erdi. Kullanıcılar, Instagram, Twitter (X), WhatsApp, TikTok, Facebook ve YouTube gibi sosyal medya platformlarını tekrar sorunsuz bir şekilde kullanmaya başladı.

 

 


Gökçer Tahincioğlu: Sabahattin Ali cinayeti sadece bir devlet operasyonu değil, cezalandırma mekanizması; hem öldürüldü hem de unutturulmak istendi


Günün öne çıkan haberleri...

TIKLAYIN - Türkiye ayakta: İmamoğlu’nun gözaltına alınmasını protesto eden yüz binler gazete manşetlerinin yarısında yok!

TIKLAYIN - Ertuğrul Özkök: Bu ülkenin hâkim ve savcıları, Beşiktaş Adliyesi'ni unutmayın

TIKLAYIN - Cansu Çamlıbel | Türkiye'nin son Şam Büyükelçisi Ömer Önhon: 'YPG eşittir PKK' söylemini bir kenara bıraktık; Türkiye El Şara ve Mazlum Abdi'ye meşruiyet verdi

TIKLAYIN - Mehmet Y. Yılmaz | Erdoğan “bu kadarı yeter” diyebilir mi?

TIKLAYIN - AKP'li Mücahit Birinci'den Saraçhane sonrası paylaşım: Sayın Cumhurbaşkanım; bir emrinize bakarız!