Spor

Sergen Yalçın'dan takım arkadaşının eski eşiyle birlikte olduğu iddialarına tepki: Bilip de çirkinleştirmişler, ne kaçacağım lan!

Yalçın, Sezen Çakır'la arkadaş olduklarını söyledi

07 Ekim 2024 11:54

Eski futbolcu ve teknik direktör Sergen Yalçın, takım arkadaşı Oktay Derelioğlu'nun eski eşi Sezer Çakır ile olan yakın arkadaşlıkları hakkında çıkan sevgili iddialarına sert tepki gösterdi. 

Eski futbolcu Sergen Yalçın, geçtiğimiz günlerde eski takım arkadaşı Oktay Derelioğlu'nun eski eşi Sezer Çakır ile bir eğlence mekânından çıkarken görüntülendi.

TIKLAYIN | Spor yazarları Gaziantep-Beşiktaş maçını değerlendirdi: Beşiktaş lige müthiş girdi ama aşağı doğru yol almaya başladı

TIKLAYIN | Spor yazarları Galatasaray-Alanyaspor maçını değerlendirdi: Okan Buruk'un karşısındaki en büyük engel Icardi'ye tanıdığı sınırsız dokunulmazlıktır

TIKLAYIN | Osimhen dönüş tarihini açıkladı

O anlarda basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakarak eğlence mekânından ayrılan Yalçın hakkında yine sevgili iddiaları çıktı. Candaş Tolga Işık'a katılan Sergen Yalçın bu iddialara sinirlenerek tepki gösterdi.

"Sanki eski takım arkadaşımın eşiyle ilişki yaşıyormuşum gibi haber yapılmış"

Sezer Çakır ile arkadaş olduklarını ve bunun bilindiğini belirten Yalçın, "Sanki ben eski takım arkadaşımın eşiyle ilişki yaşıyormuşum gibi bir haber yapılmış. Biliyorlar arkadaşım olduğunu. Beraber geziyoruz, her yere beraber gidiyoruz. Bilip de bir de çirkinleştirmişler ne kaçacağım lan! Bekar adamım ben kimden kaçacağım. Bir de arkadaşımın eski eşi örf ve adetlerimize çok ters haberler. Haber kötü bir haber" dedi.