Kültür-Sanat

Salon İKSV sonbahar sezonunu Fred Armisen ile açtı

TuzBiber, en iyi komedyenlerinin 15'er dakikalık altı stand-up performansıyla her salı Salon sahnesine konuk oluyor

30 Eylül 2024 10:39

T24 Kültür Sanat

Sezonu yeni etkinlik serisi Komedi Salonu kapsamında Fred Armisen'in müzikli komedi şovuyla açan Salon İKSV, sezon boyunca dünyadan keşifleri ve sevilen isimleri ağırlamaya hazırlanıyor. Biletler Passo'da satışta.

Salon İKSV, sonbahar sezonu için kapılarını yeni etkinlik serisi Komedi Salonu'nun ilk konuğu Fred Armisen'in müzikli komedi şovu "Comedy for Musicians but Everyone is Welcome" ile kahkahalar eşliğinde +1'in katkılarıyla açtı.

Yeni sezonda yılın keşifleri olmaya aday günümüz avant-pop sahnesinin ilgi çeken sanatçısı Lana Lubany ve İngiltere'nin zengin müzik sahnesinin yeni cevherlerinden OMA'nın yanı sıra Salon izleyicisinin yakından bildiği alternatif müziğin sevilen isimleri de yer alıyor.

Fransa'nın müzik mirasını yeniden canlandıran Bon Entendeur, tutku dolu elektronik müziğiyle Thomas Azier, Yunanistan'ın güncel indie-pop öncüsü Monsieur Minimal, dünyanın dört bir yanından müzisyenleri bir araya getiren saykedelik müzik kolektifi Derya Yıldırım & Grup Şimşek ve lo-fi ritimlerle Anadolu saykedelyasını birleştiren Emir Taha da sonbahar sezonunda Salon sahnesinde izleyicilerle buluşacak.

Komedi Salonu her salı TuzBiber'i ağırlayacak

Kahkahaların ilk kez yükseldiği +1 Sunar: Gezgin Salon Festivali'nin ardından, Fred Armisen ile Beyoğlu'ndaki evine dönen Komedi Salonu, şimdi mizahı evinin bir parçası hâline getiriyor. TuzBiber, en iyi komedyenlerinin 15'er dakikalık altı stand-up performansıyla her salı Salon sahnesine konuk oluyor.


 

Bol ödüllü 'Hemme'nin Öldüğü Günlerden Biri' filminin konusu ne?