Politika

Özgür Özel'den Gülşah Durbay açıklaması: Alnınızı karışlamasam namerdim, cürmünüz kadar yer yakarsınız!

08 Ekim 2024 18:16

T24 Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ile hakkında çıkan iddialara yanıt verdi. "Bu kadar ahlaksızlığa bu kadar kötülüğe, çirkinliğe dayanamıyorum. Döndüler bana saldırmak için Gülşah'ın hastanede yattığı günleri alçak bir oyuna çevirdiler diyen Özel, "Partili olmadığı halde bir yerden yüz bulup fırsat yakalayanlar, kendine mevki makam bulanlar alnınızı karışlamasam namerdim! Ne feda edecek Gülşah'ımız, ne sizden korkacak Özgür Özel var. Cürmünüz kadar yer yakarsınız" ifadelerini kullandı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Özgür Özel ile ilişkisi olduğu iddiasını yalanladı: Kanser tedavisi görüyorum, iftiracılarla mahkemede hesaplaşacağız

Özel ve Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay hakkında ilişkileri olduğunu yazan CHP’li üye için kesin ihraç talebi

CHP Genel Başkanı Özel, partisinin grup toplantısında konuştu. Toplantıda Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ve hakkında çıkan iddialar hakkında da konuşan Özel, şunları söyledi:

"Beni 31 Mart'taki ortak başarımızdan dolayı cezalandıracaklardı, yapamadılar ya o zamandan beri sokaklarda iktidar sesi yükseliyor, parti iktidara gidiyor ya... Gülşah Durbay, Şehzadeler'i merkez ilçeyi cumhuriyet tarihinde hiç kazanmadığımız, muhafazakar kodların güçlü olduğu ilçeyi aslan gibi kazandı. Bu kadar ahlaksızlığa bu kadar kötülüğe, çirkinliğe dayanamıyorum. Bu ilçeyi kazandı. Son hafta bu yalanı yayan hesaplar İYİ Parti Manisa'da ilçeleri alıyor deyip manipülasyon yapıyorlardı. Şimdi döndüler bana saldırmak için Gülşah'ın hastanede yattığı günleri alçak bir oyuna çevirdiler.

"O bizim evladımız"

Çocukluğundan beri bağırsakları rahatsız. Sürekli hastalığını takip eden ben ve eczacı eşimdir. O bizim evladımız. Gülşah kemoterapideyken o haberi yazdırdılar. Gülşah, ben açıklayacağım dedi. Gitti, aslanlar gibi derdini herkese anlattı. biz bu iktidarı tüm kötülüğüne rağmen yeneceğiz. bu iktidarı yenerken cesaretimizle, temizliğimizle, onurumuzla yeneceğiz. Nerede o yalanı yayanlar?

"'O adam isterse o kadın oraya gelebilir' densin istiyorlar"

CHP ahlak dışı iş yapmaz. Benim için vız gelir, tırıs gider. Hem Gülşah'ın hatırı için açıklama yapıyorum. Bu oyuna gelelim diye bekliyorlar. 'Bir kadın bir yere gelmek için bir erkeğin bir şeyi olmalıdır, o adam isterse o kadın oraya gelebilir' densin istiyorlar. O kadının yıllarca verdiği emeğin, çalışmanın, afişler asmanın bir etkisi yok diyorlar. Ama biz bunu hiç kimseye dedirtmeyeceğiz! Bu partiye dışarıdan saldıranlar, bir adım geri adım atarsan namerdiz! Partili olmadığı halde bir yerden yüz bulup fırsat yakalayanlar, kendine mevki makam bulanlar alnınızı karışlamasam namerdim! Ne feda edecek Gülşah'ımız, ne sizden korkacak Özgür Özel var. Cürmünüz kadar yer yakarsınız."

Özgür Özel'den Erdoğan'a: Kahvehanede birisi 'İsrail, Türkiye'ye saldıracak' dese; 'Deli misin' denir