Magazin

Oyuncu Serkan Altunorak: Hayatımda işimin önüne hiçbir şey koymadım

13 Eylül 2022 22:35

Oyuncu Serkan Altunorak, katıldığı bir programda, "Hayatımda işimin önüne hiç bir şey koymadım. Çok yakın arkadaşımı 3 sene önce kaybettim. O benim hayatımın değiştiği dönüm noktalarından biridir" dedi. 

Ceyda Düvenci’nin sunduğu 'Bambaşka Sohbetler' programına konuk olan oyuncu Serkan Altunorak, babasının vefatıyla ilgili olarak, "'İmkansız Aşk', televizyondaki ilk başrolümdü. Sözleşmeyi imzalarken babamın kanser olduğunu öğrendim. Setin ilk günü taksiyle 2. köprüden geçerken annem aradı ve babamın 8 ay ömrü kaldığını söyledi. Çok zor bir set günüydü. Arkasından çok kısa bir süre sonra babamı kaybettik" ifadelerini kullandı. 

NTV''de yer alan habere göre; Altunorak, "Hayatımda işimin önüne hiç bir şey koymadım. Çok çok yakın arkadaşımı 3 sene önce kaybettim. O benim hayatımın değiştiği dönüm noktalarından biridir. Çok ani kaybettik" diye konuştu. 

Serkan Altunorak; Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Murat Boz ile başrollerini paylaştığı 'Zeytin Ağacı' isimli dizi hakkında ise, "Zeytin Ağacı’nın senaryosunu okuduğumda büyük büyük laflar, büyük büyük olaylar bunların hiçbiri yoktu. Okuyorum ve akıyor, devam ediyor. Bazen doğru zaman doğru yerde olmak dedikleri böyle bir şey" dedi.