Kültür-Sanat

Lady Gaga'nın öpüşme sahnesi kesilmişti: Joker 2'nin yönetmeni nedenini açıkladı

10 Ekim 2024 14:21

T24 Haber Merkezi

Joker 2'nin yönetmeni Todd Phillips, Lady Gaga'yı bir kadın figüranla öpüşürken gösteren bir sahneyi neden kestiğini açıkladı.

Geçen martta Lady Gaga, DC karakteri Lee Quinzel rolünde, filmde Gotham Şehri adliyesi olarak kullanılan New York Belediye Binası'nın dışında çekim yaparken görülmüştü. Bir hayranı tarafından çekilen viral videoda Gaga, bir grup protestocunun arasında adliye binasının merdivenlerinden çıkarken görülüyor. Daha sonra duraklıyor ve kalabalığın içinden bir kadını aniden çekip onu öpüyor.

"Anın önüne geçti"

Ancak son filmde, Lee adliyeye girmeden önce şarkı söyleyip dans ederek merdivenleri çıkıyor.

Independent Türkçe'de yer alan habere göre; Phillips, asıl sahne hakkında Entertainment Weekly'ye şunları söyledi:

"İçinde diyaloglar vardı ve birdenbire, bunun daha çok bir müzik ve ruh hali anı olmasını istedim. O anın oynanabilmesi için arkasında diyalog olması gerekiyordu. Yani, kadın bir şey söyledi, sonra Gaga durdu ve bu şeyi yaptı ve bu biraz anın önüne geçti."

Geçen hafta sinemalarda gösterime giren Joker: İkili Delilik (Joker: Folie à Deux), Arthur Fleck'in (Phoenix) ilk Joker (2019) filminde işlediği suçlar nedeniyle yargılanıp Arkham Devlet Hastanesi'ne atılmasını ve burada hayatının aşkı Lee'yle tanışmasını konu alıyor.

Devam filmi için yıllardır süren beklentiye rağmen, yeni yapım hem eleştirmenler hem de gişe açısından tam bir fiyasko oldu. Halihazırda Rotten Tomatoes puanı yüzde 33 ve açılış haftasonunda yurtiçi bilet satışlarında sadece 40 milyon dolar topladı.

 

"Yunanistan’da Müslüman, Türkiye’de gavur tohumu"; Kayıp bir kuşağın hikâyesi 'Mübadele'