Magazin

Korktuğu için kendisini odaya kilitlemişti; Umut Akyürek’in madde bağımlısı olduğunu söylediği kızı hastaneye yatırıldı

20 Ekim 2024 14:43

T24 Haber Merkezi

Sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile kızından korktuğunu, bu sebeple kendisini odaya kilitlediğini açıklayan Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek’in madde bağımlısı ve psikolojik sorunlar yaşadığını belirttiği kızı hastaneye yatırıldı.

Umut Akyürek, kendisi gibi ses sanatçısı olan Oktay Ertuğrul ile 2004 yılında nikâh masasına oturmuş ve çift 2005 yılında kızları Melek Bal'ı kucaklarına almıştı.

Geçen günlerde sosyal medya hesabından video yayınlayan isim, kızının öleceğini veya birini öldüreceğinden endişe ettiğini dile getirerek eşine bıçakla saldırdığını, kendisini iki kez darp ettiğini söylemişti.

Milliyet’teki habere göre, Umut Akyürek ile Oktay Ertuğrul'un madde bağımlısı ve psikolojik sorunlar yaşadığı kızları Melek Bal, hastaneye yatırıldı.

Kızları için geçen gün yardım isteyen Ertuğrul, "Hastanede ama şu an çözüm değil. Rehabilite merkezine ihtiyacı var, onu araştırıyoruz. 1-2 yerle iletişime geçtik. Psikiyatri hastalarıyla yatıyor şu an. Devlet hastanesinde şu an rehabilitasyon merkezi yok maalesef..." dedi.

Kızının tedavi görmek istediğini belirten Ertuğrul, "Tabii ki istiyor. Kimyasal madde etkisi vücutta, sıkıntılı durum. Alkol, sigara ve internet bağımlılığı gibi... Kızımızı Allah'ın izniyle kurtaracağız" diye konuştu.