Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ: Organize İşler: Sazan Sarmalı'nın benim için 2 önemli anlamı var

BKM ekibi 'Organize İşler: Sazan Sarmalı'nı izledi

02 Şubat 2019 09:32

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, başrol oynadığı 'Organize İşler: Sazan Sarmalı' filminin kendisi için 2 önemli anlamı olduğunu söyledi. Tatlıtuğ, “Birincisi Adanalıyım. Oynadığım karakter de Adanalı olduğu için hayatım boyunca unutamayacağım bir anım oldu. İkincisi ustamız Yılmaz Erdoğan beni komedi ile buluşturdu” dedi.

BKM ekibi, Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği, dün (1 Şubat)  vizyona giren "Organize İşler Sazan Sarmalı" filmini izledi. Filmin oyuncularının da katıldığı özel gösterim, Beşiktaş Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Gösterimin ardından konuşan filmin başrol oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ, 'Organize İşler: Sazan Sarmalı'nın kendisi için enteresan bir serüven olduğunu söyledi.

“Bu projenin benim için 2 önemli anlamı var” diyen Tatlıtuğ, “Birincisi Adanalıyım. Oynadığım karakter de Adanalı olduğu için hayatım boyunca unutamayacağım bir anım oldu. İkincisi ustamız Yılmaz Erdoğan beni komedi ile buluşturduğu için önce kendisine, sonra oyuncu arkadaşlarıma ve set ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Komedi ve aksiyon türündeki, Asım Noyan ve çetesinin maceralarını konu edinen filmin oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ,Yılmaz Erdoğan, Ezgi Mola, Bensu Soral, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Ersin Korkut, Erdem Baş, Atakan Çelik, Safa Sarı, Mahir İpek, Ekin Türkmen, Uğur Bilgin, Cihan Talay, Hamza Yazıcı ve Ata Demirer yer alıyor.