Gündem

Kayseri’de 2 milyon TL’lik hırsızlığa 6 tutuklama

21 Mart 2025 11:33

Kayseri’de 2 ay süren teknik takip sonucu 2 milyon TL değerinde 'hırsızlık yaptığı şüphesiyle gözaltına alınan 7 kişiden 6’sı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri kentte hırsızlık yapan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda kentte farklı tarihlerde yaşanan 'hırsızlık' olaylarının şüphelileri 2 ay süren teknik takip sonucu adreslerine düzenlenen operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan 7 şüpheliden 6’sı sevk edildiği adliyede çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine konuldu.

Operasyon kapsamında ele geçirilen toplam 2 milyon TL değerindeki suça konu malzeme ve ziynet eşyasının ise sahiplerine eksiksiz olarak teslim edildiği belirtildi.

(DHA)

Gökçer Tahincioğlu: Sabahattin Ali cinayeti sadece bir devlet operasyonu değil, cezalandırma mekanizması; hem öldürüldü hem de unutturulmak istendi


Günün öne çıkan haberleri...

TIKLAYIN - Türkiye ayakta: İmamoğlu’nun gözaltına alınmasını protesto eden yüz binler gazete manşetlerinin yarısında yok!

TIKLAYIN - Ertuğrul Özkök: Bu ülkenin hâkim ve savcıları, Beşiktaş Adliyesi'ni unutmayın

TIKLAYIN - Cansu Çamlıbel | Türkiye'nin son Şam Büyükelçisi Ömer Önhon: 'YPG eşittir PKK' söylemini bir kenara bıraktık; Türkiye El Şara ve Mazlum Abdi'ye meşruiyet verdi

TIKLAYIN - Mehmet Y. Yılmaz | Erdoğan “bu kadarı yeter” diyebilir mi?

TIKLAYIN - AKP'li Mücahit Birinci'den Saraçhane sonrası paylaşım: Sayın Cumhurbaşkanım; bir emrinize bakarız!