Bilim / Teknoloji

Gişe rekorları kıran Avengers serisi oyun konsollarına taşınıyor

Oyun 15 Mayıs 2020'de raflardaki yerini alacak

12 Haziran 2019 12:41

T24 Dış haberler

Marvel'ın Avengers filmleri beyaz perde ve gişedeki başarısının ardından oyun konsollarına taşınıyor. Oyun 15 Mayıs 2020'de oyun severlerle buluşacak.

Avengers: A-Day isimli oyunu birçok ödüle layık görülen Tomb Raider serisinin yapımcısı, Square Enix'in alt şirketi Crystal Dynamics geliştiriyor. Oyunun ilk fragmanı pazartesi günü yayımlandı. 2 yıl önce Disney'e ait olan Marvel Entertainment ile Square Enix beraber oyunlar geliştireceklerini açıklamıştı.

2020'de çıkacak olan oyun Playstation 4, Xbox One X, PC ve Google'ın yeni çıkacak olan oyun platformu Stadia'da oynanabilecek.

Oyunda Kaptan Amerika, İron Man, Black Widow, Hulk ve Thor filmlerde göründüklerinden daha farklı görünecekler. Yapımcı şirket karakterleri modellemek için farklı oyuncular seçti. Aynı anda 4 oyuncu oyunu oynayabilecek. 

Fragmanda kahramanların San Francisco'da bulunan Golden Gate Köprüsü'nün üzerinde savaştığı görünüyor. Bir trajedinin ardından takım dağılıyor ve yıllar sonra tekrar bir araya gelmek zorunda kalıyorlar.