Gündem

Edirne Valiliği'nden iki erkek çocuğun tacize uğramasıyla ilgili haberlere yayın yasağı!

Valilik açıklamasında tacizcilerin yabancı uyruklu olduğu ve tutuklandıkları kaydedildi

11 Ekim 2024 08:41

T24 Haber Merkezi

Edirne'de iki erkek çocuğun tacize uğramasıyla ilgili soruşturma sürerken Valilik, olayın faillerinin yakalandığını ve titiz bir çalışma yürütüldüğünü açıkladı.

Edirne Valiliği, çocuğun yüksek yararını gözeterek adli makamlarca yayın yasağı ve gizlilik kararı alındığını duyurdu.

İlgi çeken haberler...

TIKLAYIN - Tolga Şardan'ın yazısı: Eski MHP ilçe başkanı, cinayet soruşturmasında tutuklandı!

TIKLAYIN - Bakanlığın ürünlerinde domuz eti tespit ettiği Köfteci Yusuf'un sahibi: Ben garip bir kuşum, kötüler iyilerden daha zeki

TIKLAYIN - Erdal Beşikçioğlu ile Etimesgut Belediyespor yönetimi arasındaki krizin nedeni Mansur Yavaş’la yaşanan gerginlik mi?

TIKLAYIN - Domuz eti çıkan Köfteci Yusuf ile ilgili Sedat Peker'in avukatından açıklama

TIKLAYIN - Nevzat Aydın ile Martı'nın CEO'su Oğuz Alper Öktem sosyal medyada birbirine girdi: Maymunluğun da bir sınırı var

Valiliğin açıklamasında şu ifadelere yer verildi: 

"09.10.2024 tarihinde ilimizde 2 erkek çocuğun fotoğraflarının çekilmesi suretiyle tacizde bulunulduğu iddiasıyla, aileler şikayetçi olmuştur. Derhal emniyet güçlerimizce olayın faili olduğu tespit edilen yabancı uyruklu bir şahıs yakalanmış ve gözaltına alınmıştır. Daha sonra şahıs aynı gün adli makamlarca tutuklanmıştır.

Çocuğun yüksek yararı gözetilerek adli makamlarca olayla ilgili yayın yasağı ve gizlilik kararı verilmiş olup bu çerçevede soruşturma titizlikle yürütülmektedir."



Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin de, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak, soruşturmanın sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için yayın yasağına uyulması gerektiğini vurguladı.

"Yunanistan’da Müslüman, Türkiye’de gavur tohumu"; Kayıp bir kuşağın hikâyesi 'Mübadele'