Kültür-Sanat

DasDas'ın eylül ayı programı

DasDas yeni sezonda etkinlikleriyle sanatseverleri ağırlamaya devam edecek

30 Ağustos 2022 10:32
DasDas birbirinden keyifli etkinlikleriyle yeni sezona merhaba diyor.  ''Joseph K.'' ve ''Romeo ve Juliet'' gibi DasDas'ın sevilen oyunları yeniden seyirciyle buluşurken ''Dünya Yerinden Oynar'' oyunu 9 Eylül’de prömiyerini gerçekleştirecek. Aynı zamanda komedi gösterilerinin yanı sıra ''Madrigal'' konseriyle de müzikseverleri unutmayan DasDas, eylül ayı programı ile seyircisiyle bulaşacak.
 

Provaları devam eden ve paylaşılan görselleriyle tiyatroseverlerin dikkatini çeken ''Dünya Yerinden Oynar'' oyunu 9 Eylül akşamı ilk kez seyirci ile buluşacak. Şebnem İşigüzel tarafından kaleme alınan ve yönetmenliğini Mert Fırat'ın üstlendiği oyunun zengin oyuncu kadrosunda Alara Canay, Emine Doruk / Gökşen Ateş, Melisa Akman, Özge Borak, Özge Fışkın, Rana Büyükyılmaz ve Su Sonia yer alıyor.

DasDas, Nuri Harun Ateş Kafası Karışık Kontrtenor'a ev sahipliği yapıyor. 2010 yılından bu yana sahnelenen kabare-konser performansta Nuri Harun Ateş, ülkenin aktüel sosyoekonomik ve politik iklim değişikliklerine göre oluşturduğu konuları şarkılar eşliğinde izleyiciyle buluşturuyor.

2007 yılında kurulduğu günden bu yana ilgiyle takip edilen ve son dönemin yükselen isimlerinden olan ''Madrigal'' müzik grubu sevilen şarkılarıyla dinleyicisine büyülü bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor. ‘Madrigal’ 23 Eylül akşamı 22.00’de DasDas Sahne’de olacak.

DasDas Sahne'nin ilk günden bu yana ilgiyle takip edilen oyunu ''Joseph K.''  22 Eylül akşamı 20.30'da yeniden seyirci karşısında olacak. Kafka'nın ölümsüz eseri Dava'nın üzerinden geçen yılların ardından yeniden açıldığı, Tom Basden tarafından kaleme alınan Joseph K.'nın oyuncu kadrosunda Mert Fırat, Didem Balçın, Onur Dilber ve Özgün Aydın yer alıyor.