Politika

Akit yazarından AKP-MHP ve CHP koalisyon yapacak iddiası: Özel ve Erdoğan’ın bir araya gelmesi de konu başlığımızı destekler nitelikte

08 Ekim 2024 09:44

T24 Haber Merkezi 

Akit yazarı Ramazan Topdemir, AKP-MHP ve CHP arasında "yumuşama" ve koalisyon ihtimali olduğunu iddia ederek; "Özgür Özel ve Erdoğan’ın bir araya gelmesi de konu başlığımızı destekler niteliktedir. Ayrıca Özgür Özel’in iktidar medyasında boy boy söyleşilerinin yayınlanması da bunun bir örneğidir" dedi. 

Akit yazarı Ramazan Topdemir, "AK Parti- MHP ve CHP Koalisyonuna Doğru" başlıklı bir yazı kaleme aldı. Topdemir'in yazısı şöyle: 

"Değişimi ve dönüşümü halk istiyor. Halk iyi bir hakem iyi bir jüri üyesidir. Günümüzdeki ortam bir koalisyon sürecinin başladığını gösteriyor. Halkın beklentisine kulak tıkayanlar siyasetin dışında kalırlar. Bilindiği gibi siyasi tarihimizdeki hükümetlerin çoğu koalisyon şeklindeydi.

Ülkenin iç ve dış politikasındaki atmosferden dolayı koalisyonun kaçınılmaz olduğunu gördük. Günümüzdeki siyasi yumuşamalar, Meclis açılışındaki selamlaşma Ve iyi niyet dileklerinin devam etmesi siyaset arenasının da yumuşadığını gösteriyor. Özgür Özel ve Erdoğan’ın bir araya gelmesi de konu başlığımızı destekler niteliktedir. Ayrıca Özgür Özel’in iktidar medyasında boy boy söyleşilerinin yayınlanması da bunun bir örneğidir."

Yazının tamamını okumak için tıklayın