Dünya

ABD'li rapçi Puff Diddy, 6 yeni davada daha cinsel istismarla suçlanıyor

17 Ekim 2024 09:58

T24 Dış Haberler

Puff Diddy olarak bilinen Amerikalı rap şarkıcısı ve müzik yapımcısı Sean Diddy Combs, aralarında reşit olmayan birini taciz ettiği iddiasının da bulunduğu yeni federal davalarla karşı karşıya.

2 kadın ve 4 erkeğin iddialarını içeren davaların, 1995'ten 2021'e kadar yaşanan olayları kapsadığı belirtildi. 54 yaşındaki Combs, geçen ay federal seks kaçakçılığı ve haraç toplama suçlarından tutuklanmıştı.

Bu işe girmek istemiyor musun?

Davacılardan biri, 16 yaşındayken Combs’un kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu ve 1998 yılında Hamptons'da, Combs'un meşhur partilerinden birinde kendisinin cinsel organını okşadığını ifade etti.

O dönemde Combs, genç çocuğa bu tür davranışlara izin vermenin müzik dünyasına girmek için yapılması gerekenlerin bir parçası olduğu konusunda ısrar etmiş ve iddiaya göre ona şöyle sormuştu: “Bu işe girmek istemiyor musun?”

Günün öne çıkan haberleri

TIKLAYIN | Hazine ve Maliye Bakanlığı "vergi yüzsüzü" firmaları açıkladı

TIKLAYIN | Büyük deprem skandalı: 12 yıl önceki rapor binlerce kişinin nasıl öldüğünü ortaya koydu

TIKLAYIN | İngiliz müzik grubu One Direction üyesi Liam Payne, balkondan düşerek hayatını kaybetti

TIKLAYIN | Resmî Gazete’de yayımlandı: Elden kira ödeme dönemi sona erdi

TIKLAYIN | Cinsel ilişki videosu iddiasıyla TFF'den ihraç edilen hakem Elif Karaarslan abonelerine özel içerik üretecek!

TIKLAYIN | Ertuğrul Özkök: Cumhurbaşkanın 56 yaşındaki karısı bu kıyafetle podyuma çıktı ve ne oldu?

TIKLAYIN | Hakan Aksay'ın yazısı: Beni başkan yaptıracaksınız, beni başkan yaptıracaksınız, beni başkan yaptıracaksınız!

Ceza duruşması 5 Mayıs 2025’te

Combs, kadınlara cinsel tacizde bulunduğu ve onları tehdit ve şiddet kullanarak uyuşturucu içeren seks partilerine zorladığı iddiasıyla zaten benzer hukuk davalarının bir listesiyle karşı karşıyaydı.

Savcılar, tanıkların ifadelerini değiştirmeleri için tehdit edilebileceği endişesini dile getirirken, hakimler Combs’un kefaletle serbest bırakılması talebini reddetti. Combs, kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmedi.

Ceza duruşmasının 5 Mayıs 2025'te başlaması planlanırken, savcılar hala araştırılacak çok fazla kanıt bulunduğunu ve Combs aleyhindeki iddianameye daha fazla suçlama eklenebileceğini belirtti.

Asıl adı Casandra Ventura olan şarkıcı Cassie'nin, Combs'un kendisini 10 yıldan fazla bir süre boyunca fiziksel güç ve uyuşturucu ile zorlamaya ve tecavüze maruz bıraktığını içeren ifadesinden bu yana, Grammy ödüllü şarkıcıya karşı kamuoyunda iddialar artıyor.


'Salıncak eyalet' nedir, en çok oy alan aday neden kazanamıyor; işte ABD seçimleriyle ilgili bilmeniz gereken her şey