Haberler

Şahan Gökbakar'dan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a videolu cevap: Özür dileyin ve istifa edin

"Şimdi, para vererek aldığınız 4 bin karakterli Twitter'ınızdan bana cevap vermeyi bırakın, özür dileyin ve istifa edin"

12 Mart 2023 17:18

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, bölgedeki depremzedelerin çadır ihtiyacını ‘bedelsiz’  sağlaması gereken Kızılay’ın, deposundaki çadırları depremin ilk haftasında 46 Milyon TL'ye  Ahbap Derneği’ne ve Türk Eczacıları Birliği’ne sattığı ortaya çıkmıştı.

Depremin ilk günlerinde yaptığı skandalla gündeme gelen Kızılay Başkanı Kerem Kınık, hâlâ istifa etmedi. 

Oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar Twitter hesabından Kınık’ın fotoğrafını paylaşarak “Sana kırmızı çok yakışıyor, yarışmayan adam. Huzur haklı pazarlar…”  ifadelerini kullandı. Ardından Kınık ve aralarında yazılı bir tartışma gündeme geldi. 

Gökbakar son olarak bir video ile Kınık'a cevap verdi. Gökbakar çektiği videoda şunları söyledi:

Siz Kızılay'ın başkanısınız. Kızılay benim küçükken zarfın içine para koyup gönderdiğim bir yardım kuruluşu. Ama geldiği hâl çok kötü. Eğer manevi bir değer yargınız varsa, böyle hata olan bir yerde, özür dileyip istifa edin. Sizin yerinizde olsam böyle yapardım ama sizin yerinizde değilim. Maalesef benim gibi düşünen, değer yargıları olan, vicdanları, liyakatları olan insanlar sizin işgal ettiğiniz görevlerde değil. Sıkıntı orada. Şimdi para vererek aldığınız 4 bin karakterli Twitter'ınızdan bana cevap vermeyi bırakın, özür dileyin ve istifa edin.