Haberler

İBB'nin önerisine karşı çıkan taksiciler 'Erdoğan' sloganları attı

İBB'nin önerisine karşı çıkan bazı taksiciler toplantının yapılacağı Yenikapı'da toplandı

28 Ekim 2021 13:59

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yeni taksi sistemini ve 5 bin yeni taksi önerisini bir kez daha UKOME gündemine getiriyor. İBB'nin bu talebine karşı çıkan bazı taksiciler ise toplantının yapılacağı Yenikapı'da toplandı. Taksiciler burada 'Recep Tayyip Erdoğan' sloganları attılar. 

Daha önce 9 kez reddedilen İBB’nin yeni taksi sistemi ve 5 bin yeni taksi önerisinin 10. kez görüşülüp, oylanacağı UKOME toplantısı Yenikapı Etkinlik alanında bulunan Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde yapılacak. İBB’nin bu talebine karşı çıkan bazı taksiciler ise toplantının yapılacağı merkezin önünde toplandı. Sloganlar atarak pankartlar açan topluluk, İBB’nin önerisini geri çekmesini istediklerini söylüyor.

Taksiciler 'Erdoğan' sloganları attı

Bugün 10. kez yeniden UKOME gündemine alınan önerinin görüşülmesi sırasında dışarıda toplanan İstanbul Havalimanı Taksiciler Kooperatifi üyesi olduklarını söyleyen bir grup taksici, tepkilerini siyasiler üzerinden dile getirdi. “Biz burdayız sen nerdesin”, “İmamoğlu istifa” şeklinde sloganlar atan taksiciler, “İstanbul’un emrindeyiz sana oy değil günahımızı vermeyiz” pankartı açarak ‘Recep Tayyip Erdoğan’ sloganları attı.