Haberler

Galeriden cip çalıp Avcılar’ı savaş alanına çevirmişti: Kazada bir kişi hayatını kaybetti

05 Ekim 2024 18:56

T24 Video

İstanbul’un Darwich Nassım isimli kişi, bir galeriden cip çalıp E5 Karayolu’nun yan yolunu savaş alanına çevirdi. Kendisini durdurmaya çalışan vatandaşlara aldırış etmeden 14 araca çarpan sürücü, olay yerinden kaçtıktan sonra Ataköy'de yakalandı. Kazada yaralanan Yıldıray Erol, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Şüpheli Nassım ise 'oto hırsızlığı', 'kasten öldürme' ve 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçlarından tutuklandı.

Cihangir Mahallesi'ndeki bir otomobil galerisine dün saat 15.40 sıralarında giden Nassım, 'deneme sürüşü' yapma bahanesiyle bindiği ciple kaçtı. D-100 yan yolda araçlara çarparak ilerleyen Nassım, Avcılar Merkez Metrobüs Durağı'nın hemen yakınında önündeki araçlara da çarptı ve kendisini engellemek isteyenlerin üzerine sürdü. Olayda, aralarında motosikletlerin de bulunduğu 14 araç hasar gördü

D-100 yan yolda araçlara çarparak ilerleyen Nassım, Avcılar Merkez Metrobüs Durağı'nın hemen yakınında önündeki araçlara da çarptı ve kendisini engellemek isteyenlerin üzerine sürdü.

Olayda, aralarında motosikletlerin de bulunduğu 14 araç hasar gördü.

H.K.A., A.S., Y.A. ve Yıldıray Erol (40) ise yaralandı. Şüpheli Yenibosna'da polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Yaralanan bir kişi hayatını kaybetti

Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Yıldıray Erol, tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Tutuklandı

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, 'kasten öldürme' suçundan bu sabah adliyeye sevk edildi. Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edilen Nassım, 'oto hırsızlığı', 'kasten öldürme' ve 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçlarından tutuklandı. Öte yandan, şüphelinin 8 Ağustos tarihinde Türkiye'ye giriş yaptığı belirlendi.

Şüphelinin 8 Ağustos tarihinde Türkiye'ye giriş yaptığı belirlendi.

Aracı çaldığı anlar kamerada

Nassım'ın galeriden cip çaldığı anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, Nassım'ın, önce cipin etrafında dolaştığı, çantasını içeri koyduğu ve çalışandan anahtarı alarak bir süre içinde oturduğu görülüyor.

Nassım'ın galeri çalışanının telefonla konuştuğu sırada cipi çalıştırarak iş yerinden çıktığı kameralara yansırken, iş yeri çalışanlarının panik halinde sağa sola koşuşturdukları görüldü. (DHA)