Haberler

Cem Yılmaz'dan Tarkan açıklaması: Hepimizin teşekkür etmesi lazım ama insanlar hâlâ anlamamakta direniyor

"Hep birlik ve beraberlikten bahseden mesajlar veriyor Tarkan"

16 Eylül 2022 10:07

Komedyen Cem Yılmaz, İzmir konseriyle gündemde olan Tarkan hakkında konuştu. Yılmaz, "Tarkan'a hepimizin teşekkür etmesi lazım. Tarkan, şahane bir şey yaptı" dedi.

Önceki gün Etiler'de görüntülenen Yılmaz, Tarkan'ın İzmir konseri hakkında konuştu. Yılmaz, Tarkan'ın İzmir konserinden ücret talep etmediği yönündeki söylentileri hatırlatarak; "O konunun bir önemi yok. Konunun para olmadığını herkes biliyor zaten. Önemli olan böyle güzel bir şeyde bu kadar insanı bir araya getirmek. Hep birlik ve beraberlikten bahseden mesajlar veriyor Tarkan ama insanlar hala anlamamakta direniyor" dedi.

"Bana yüklenebilirsiniz"

Kendisine eleştiriler olduğu hatırlatılan Yılmaz, "Hiç önemli değil. Ben o kadar hassas birisi değilim. Problem yok, bana yüklenebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Yeni filmi hakkında konuştu

Yeni filmiyle alakalı konuşan Cem Yılmaz, "Ekim'in 23'ünde filme başlayacağız. O yüzden saçımı ufak ufak role hazırlıyorum" dedi.

Filmdeki rolüyle alakalı açıklamalarda bulunan Yılmaz, "Küçük bir rol.. Değişik bir iş, psikolojik bir drama. Feribottaki 'Ayzek' karakteri vardı, onun bir macerası.. Tiyatro dünyasından usta arkadaşlarım var içerisinde" şeklinde konuştu. (Aykırı)

TIKLAYIN | Tarkan, İzmir'e 'Geççek' ile veda etti: İyi ki yaptık bunu, İzmir'den çok güzel anılarla ayrılıyorum

TIKLAYIN | Tarkan'dan İzmir konseri yorumu: Ne kadar özlemişiz yasaksız, baskısız, yalansız, içimizden geldiği gibi olmayı

TIKLAYIN | Cem Yılmaz: Çok yaşa Tarkan; yalnızca güzel şeyler güzeldir, gerisi boş

TIKLAYIN | Fatih Altaylı: Siz insan gibi yaşama talebini muhalefet olarak görüyorsanız o Tarkan’ın kabahati değil