Magazin

Cem Yılmaz: AROG filminde hasılatı zarfla aldık

07 Ekim 2024 16:24

T24 Video

Fatih Altaylı’ya konuk olan ünlü komedyen Cem Yılmaz, A.R.O.G filmi açıklamasıyla herkesi şaşırttı. Yılmaz, “Biz hasılatı zarfla aldık, karımız bu kadardı” dedi.

Gazeteci Fatih Altaylı’nın Youtube kanalında yayınlanan Pazar Sohbeti programına konuk olan Cem Yılmaz, Türkiye’deki sinema sektörüyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kardan fedakârlık ettiklerini belirten Yılmaz, A.R.O.G filminin hasılatını zarfla aldıklarını söyledi. Cem Yılmaz konuyla ilgili şunları söyledi:

“Başrol oyuncusunun büyük çabalarıyla ve çok düşük bir bütçeyle, öyle diyor kendisi; Ryan Raynolds öyle diyor, ‘düşük bir bütçeyle başladık aslında buna’ diyor. 54 milyon dolar! Düşük bir bütçe! Yani herhalde 4 milyon da cateringe gitmiştir. Biz de o dörtle yapıyoruz bu filmi; bütün işi. Bu kısımda ve şöyle bir şey var, yani burada kim fedakarlık ediyor dersen, biz kardan fedakarlık ediyoruz. Yani ne demek istiyorum; şimdi biz bu parayı toplarız, seyirciden ama o kadar toplarız zaten. Benim öyle bir anım var. Biz AROG filminde hasılatı zarfla aldık. Yani bütün de 4 milyon kişi izledi. Buyurun. Yani kâr bu kadar işte yani şakası değil. Gerçek öyle. Çünkü o kadar para harcadık”