Kanal D’nin yayınlanan ‘Annem Ankara’nın yeni bölümünde Bergüzar Korel, dizi için stüdyoya girdi. Çocuklarıyla ayakta kalma mücadelesi veren, sevgi dolu bir anne olan Zuhal’e hayat veren Korel’in duygusal tanıtımda söylediği, Cem Adrian’dan ‘Ben Seni Çok Sevdim’ şarkısını söyledi. Dizinin tanıtımında, ailesi ile büyük sırrı arasında bocalayan Hasan, “Bir çocuğumun daha benden nefret etmesini istemiyorum” diyerek Zuhal’e kendisini anlatmaya çalışır. O anlarda Bergüzar Korel’in sesinden ‘Ben seni Çok Sevdim’ şarkısı yankılanır. Geçmişteki sırları açığa çıkan Hasan (Mehmet Günsür), Zuhal'e, (Bergüzar Korel) Güneş'in kendi kızı olduğunu itiraf etti. Yeni tanıtımda gerçeklerle yüzleşen Zuhal, “Sana üç evlat verdim. Sen bizi hiç sevmemişsin ki, ben seni çok sevdim Hasan” diyerek duygularını dile getirdi.
Önceki bölümde neler olmuştu?
Zuhal, emlakçıdan haber aldıktan sonra çocukların sabah sokağa konacak eşyaları görmemeleri için onları teyzelerinin yanına götürmeye karar verir. Fakat Başar’ın, Şükran yengesiyle ve o evle alakalı farklı travmaları vardır. Geceyi babalarıyla birlikte geçirmek için ısrar eder. Ailece, Hasan’ın ofisine vardıklarında hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaşacaklardır. Diğer yanda Vahide’nin ‘kız çocuğu’ meselesi Aysel’in gönlünde ve zihninde büyük bir yük haline gelir. Üstelik Vahide’nin yaptığı bir konuşma, onun kafasındaki soru işaretini büyütür.
Acaba geçmişte, Vahide’yle görüşmedikleri iki yıllık süreçte onun herkesten gizlediği bir çocuğu mu olmuştur? Bütün bunların haricinde sadece Soydaşlı Ailesi’ni değil, Vahide’yi, Burak’ı, Başar’ı ve Bağış’ı, hatta Burak’ın sınıfına yeni nakil olan Güneş Serenceli’yi bile derinden etkileyecek, bambaşka bir gelişme yaşanmaktadır. Serenceli Mimarlık Ofisi’nin sahibi Sevinç Serenceli, Hasan’ın şirketine ortak olmak istediğini söyler. Sevinç, teklifinin kabul edilmemesi halinde, Soydaşlı Ailesi’nin hayatını bütünüyle değiştirecek sırrı açığa çıkarmakla tehdit eder.
Kadro
Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Faruk Teber oturuyor. Annam Ankara’nın senaryosunu ise Devrim Yıldız Özdemir, Bahar Kaya, Elif Asılkefeli Yeter, Banu Tekcan, Cemil Atik tarafından kaleme alınıyor. Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür’ün başrollerini paylaştığı dizinin kadrosunda Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu, Yıldıray Şahinler, Sevinç Erbulak, Fatma Toptaş, Muharrem Türkseven, Orhan Kılıç, Didem İnselel, Alara Turan, Mustafa Açılan, Durukan Çelikkaya, Mustafa Enis Bilir, Ediz Gülsuyu ve Sinem Uslu ve Belçim Bilgin yer alıyor.