Haberler

Bayhan'ın, Kocaelispor taraftarlarıyla birlikte "Tiryakinim" şarkısını söylediği anlar gündem oldu

16 Eylül 2024 18:23

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor'un iç saha maçlarında haftalardır taraftarların seslendirdiği 'Tiryakinim' isimli şarkıyı yeniden seslendiren ünlü şarkıcı Bayhan, Manisa FK maçı öncesinde Kocaeli Stadyumu'nda mini bir konser verdi. Üç şarkılık performansında tribünleri tek tek dolaşarak taraftarlarla bütünleşen Bayhan, maç öncesi coşkulu bir atmosfer yarattı.

Bayhan'dan Kocaelispor'a destek ve beste sözü

Ses Kocaeli'nin haberine göre, Mini konserin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bayhan, "Herkes çok güzel ve içten. Hepimiz aynıyız, birbirimizden farkımız yok. Ben onların ailelerinden biriyim. Dolayısıyla bu çok değerli bir duygu. Sevmektir esas olan. Kocaeli taraftarı çok samimi, tamamen aile bütünlüğünde. Takımını ve yolculuğunu benimsemiş, bu çok değerli. Hodri Meydan sözünün hakkını veriyor. Burada olmaktan çok mutluyum. Kocaelispor için şarkı ya da marş besteleyebilirim ama şu anda farklı bir atmosferdeyiz. Bestelemek başka bir adrenalin gerektiriyor. Ama sözüm olsun. Kocaelispor'un inandığı yolda devam etmesini diliyorum. İnanılırsa, çalışılırsa ve kararlı olunursa başarılır. Samimiyetle söylüyorum, benim çok futbol bilgim ve takip ettiğim takım yok. Kocaelispor'u bu bağ sebebiyle takip etmeyi düşünüyorum" dedi.

Başkan Durul'dan Bayhan'a teşekkür

Kocaelispor Başkanı Recep Durul ise Bayhan'a teşekkür ederek, "Kendisini ağırlamaktan mutluluk duyduk. Taraftarımız çok mutlu oldu. Bayhan, Türkiye'de çok önemli bir yıldız ve şarkıları bizi motive etti. İnşallah bu maçı Bayhan'ın şarkılarıyla kazanacağız ve kazanma alışkanlığı oluşturup yolumuza devam edeceğiz. Şampiyon olduğumuzda Bayhan'ı tekrar davet edeceğiz" dedi. Ayrıca, Başkan Durul Bayhan'a şarkı ya da marş besteleme teklifinde bulunarak, "Bayhan Bey, şarkı besteleme fikriniz varsa lütfen bir an önce çalışmalara başlayalım. Ayağınıza sağlık, iyi ki varsınız" ifadelerini kullandı.