Gündem

Ulaştırma Bakanlığı'ndan POLNET açıklaması: Türkiye genelinde pasaport kontrol işlemleri normale döndü

17 Mart 2025 23:37

T24 Haber Merkezi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Polis Bilgi Sistemi (POLNET) üzerinde yaşanan teknik arızanın giderildiğini ve pasaport kontrol işlemlerinin normale döndüğünü duyurdu.

Bakanlığın açıklaması:

"17 Mart 2025 tarihinde saat 18:20 itibarıyla Polis Bilgi Sistemi (POLNET) üzerinde yaşanan teknik bir arıza nedeniyle Türkiye genelinde pasaport kontrol işlemlerinde geçici bir kesinti yaşanmıştır. Polis ve terminal IT ekipleri tarafından arızaya hızla müdahale edilmiş, süreç boyunca işlemler manuel olarak yürütülmüştür.

Sistem üzerindeki çalışmalar tamamlanmış olup, pasaport kontrol işlemleri normale dönmüştür. Bu süreçte havalimanlarımızda yolcularımızın temel ihtiyaçları karşılanarak su ikramı ve bilgilendirme sağlanmıştır. Terminal havalandırma sistemleri en üst seviyede çalıştırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."


“Maddenin doğasının algılarımızla çelişiyor gibi görünmesi insanları rahatsız ediyor”


Günün öne çıkan haberleri...

TIKLAYIN - Donald Trump, yarın Putin'le görüşeceğini açıkladı

TIKLAYIN - THY çalışanı uçağın bagaj bölümünde unutuldu, donmak üzereyken bulundu!

TIKLAYIN - Kulis: AKP’nin Ekrem-Mansur denklemi ve 4 aşamalı planı

TIKLAYIN - Kocaeli'deki fabrikada toplu iş sözleşmesi; en düşük işçi maaşı 100 bin TL'yi geçti!

TIKLAYIN - Spor yazarları, Fenerbahçe-Samsunspor maçını yorumladı: "Şampiyonluğa veda maçı..."

TIKLAYIN - CHP’nin ön seçim sandıkları Yüksek Seçim Kurulu’ndan