Spor

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Abdülkadir Ömür sözleri: Kapının önüne koydum

17 Ekim 2024 15:27

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Hull City'e transfer olan Abdülkadir Ömür hakkında konuştu. Doğan, "Trabzonspor Kulüp Başkanına 'Ben artık bu formayı giymek istemiyorum' dediği gün ben o formayı üzerinden çıkardım ve kapının önüne koydum" dedi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, KTÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı'nın organizasyonunda öğrencilerle söyleşide buluştu.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, söyleşide kendisine sorulan 'Teknik direktör Ünal Karaman’a neden teşekkür edilmediğine' yönelik soruyu da yanıtladı.

Doğan, "Trabzonspor'da o dönem böyle bir şey yaşanmasını istemezdik. Başkanımızla arasında bir problem yaşadı. Basın önünde bu tarz çıkış yaptığı için görevine son verilmiş ve doğru yapılmıştır. Kurumsal kimlik önemli olması lazım. Kimse Trabzonspor'a onun kattığından başka daha bir şey katamaz. Bu herkes için geçerlidir. Her antrenör her kişi parasını alarak gitti. Kendisi için hayırlı olsun" dedi.

"Kapının önüne koydum"

Abdülkadir Ömür'ün ayrılık sürecine değinen Doğan, "Trabzonspor'un alt yapısından yetişen Abdulkadir Ömür ile de böyle bir durum yaşadık. Trabzonspor Kulüp Başkanına 'Ben artık bu formayı giymek istemiyorum' dediği gün ben o formayı üzerinden çıkardım ve kapının önüne koydum" ifadelerini kullandı. (Cumhuriyet)

TIKLAYIN - Mourinho'dan En Nesyri ve Dzeko kararı!

TIKLAYIN - İspanyol basını duyurdu; İsmail Yüksek'e 3 Avrupa devinden yakın takip!

TIKLAYIN - Galatasaray'da 4 isme yeni sözleşme!

TIKLAYIN - Eski Galatasaraylı Suat Kaya: Torreira'dan daha iyiydim; şu anki kadro, UEFA kazanan takımın kalesine gelemez

TIKLAYIN - Mourinho'dan Samsunspor maçı 11'inde 5 değişiklik